Bro suayıp başkan yazmış gerekenı sen herşeyı anlama :) sinanı kızdırmaya devam polisi görünce kaçarken ki vites atışlarını rollingdede bekliyorum :)
Printable View
maşşallah.roll videolarını bekliyoruz
nosla olması beklenen güç nedir?
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
ufaktan hızlanma N/A
güzel değer.aracın kilosu nedir
Maşallah araca.
Umarım hedefle ulasır , emeklerinize deger :)
Maşallah kardeşim Allah ağız tadıyla binmk nasib etsin
Birşey sorucam 600hp krank gücünü noslumu nossuz mu hedefliyorsun ?
Eger noslu hedefin 600hp ise 5-6 saniye 100-200 yapabilir mi
Volkan abinin senelerce nos kullandığını biliyoruz kendisi bu konuda hem çok cesur hemde çok tecrübelidir bende 150 shottan bir zarar gelmiyeceğine eminim
değerler güzel fakat 1400 kg 600 hp krangta olan bir aracın 100-200 5 6 arası gitmesi çok zor diye düşünüyorum.benim görüşüm alabileceğiniz en iyi değer 6 ve 7 arası olacaktır.umarım hedefinizi tutturursunuz ancak o güçle zor gibi 250+ nos basarsanız o zaman belki yüksek 5 gidebilirsiniz.
Allah tekerinize taş değdirmesin
olm sabah sabah yumurtadan mı çıktın :) kanka 100-200 için komple sökeriz bagaj kaput fiber o zaman istediğin gibi olur diye düşünüyorum.dediğim gibi cidi kilo atılır zaten.
bu arada Mert abinin tecrübesi ve bilgisi tartışılmaz tabiki fakat Mert abinin aracın zaten NOS üzerine hazırlandığını göz önünde pek bulundurmadığını düşünüyorum he bu demek değilki arabanı nosa göre hazırladın kırılmayacak sonuçta bizde arabalarımızı turboya göre hazırlıyoruz ama bazen daha ayar aşamasındayken ilk boostu yediğinde bile kırılabiliyor..Bende Mert abinin dediği kadar çabuk bir şekilde kırılacağını düşünmüyorum
tabi herşey kısmet bazen aksilikler olabilir ama işten zevk almak için
kafama takmıyorum yapılan ince detaylar göz önünde buldurulunca çünkü sunu anlamak istemiyorlar
mert abi nosu nasıl yaptı beyinde programlımıydı
benim nos devreye girdigi an avans geri rotar yapacak araba benzin veya metolu ona göre ayarlayacak
biz altık ıslak kıt emmeye ver arabanın yakıt hattına bagla ucunu bir tuş bass
böyle bi sistem degil yoksa şimdiye kadar 10 kere basmıştım nos yada deneme yapmıştım o heritayı çiziyoruz
Evet arkadaşlar ben arabanın ilk roll akşamında sağ koltukta oturan biri olarak şunları söyleyebilirim araç ayarları tam sağlıklı olmamasına rağmen adrenalin inanılmaz çok keyifli ve bir okadar korkutucu ve su anda N/A dan bahsediyoruz buna NoS eklendiğinde birde ayarlar oturunca düşünemiyorum neyse Allah gönlüne versin orçun kardeşim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler..