Kardeşim olur böyle şeyler canın sağolsun inşallah yeni
Setup ile çok daha hızlı olursun
Printable View
Kardeşim olur böyle şeyler canın sağolsun inşallah yeni
Setup ile çok daha hızlı olursun
uzun zamandır bende yakından takip ediyordum aracı yeni setup'ı bende çok merak ediyordum sonucun bu olmasına gerçekten çok çok üzüldüm her işte bi hayırdır vardır demek lazım bazen. yeni setup daha sorunsuz ve güzel olur sizin için inşşalah allah yardımcınız olsun
abi geçmiş olsun takma kafana.İnş en yakın zamanda yeni setup ınla görmek istiyoruz seni :)
bu işlerin cilveleri
yenisi eskisini bastırır umarım
kolay gelsin
geçmiş olsun.
motoru açmadan önceki hesap ile açtıktan sonraki genelde tutmuyo , açmışken hep daha iyisi, bu işler hep böyle .
herşeyde vardır bi hayır.
hayırlısı olsun.
yeni blok gelsin, hedef 1000 :)
hıc hesapta olmayan ama hep aklımızın kosesınde kalan kısımdı arabada degısmedıgım block ve ıtıcıdı oem onlarda degısıyor tabıkı bazı seyler ders oluyor
ve oncekı stup na+nos ıcındı bugun olmassa acılacaktı ıllakı ınsallah turboya gore duzenledıgımız setup sorunsuz ıı guclerde olur
Çok geçmiş olsun Orçun.... Oluyor böyle şeyler biliyorsun yapacak bir şey yok... Yeni malzemelerle çok daha fazla gücü, daha sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah...
Bu noktalara getirebilmen bile şahsi kanaatimce büyük cesaretti orçun, gerek manevi gerek maddi cesaret isterdi bu kadar uğraşmak. ben hiç şaşırmadım çünki bu güçlerde herkesin başına her an gelebilecek birşey bu, artı hiç de üzülmedim , çünki zaten daha güçlüsüne girişeceksin :)
Tekrar Allah bununla gelmiş geçmiş etsin kardeşim.
geçmiş olsun moruk kırılmanın güzeli olmaz tabi ama kötünün iyisi olmuş diyelim diğer malzemelere bişey olmayışıyla..
Geçmiş olsun, madden yormadı ise problem yok, daha iyisine hazırlık başlamış zaten.
cok saol abı bakalım guzel bısey cıkar ınsallah
abı valla senın bu yorumların benı gaza getırıyor :) :)
fatı valla sevındırıcı olan kısım evet bısey yok ama tabıkı bosa cıkanlarda olucak bu sefer pek sansa bırakmak ıstemıyorum
bu setup hep 600 dıyordum oldu ama ıste omru cok olmadı ama bı yanda sevınıyorum turboya gıcıp daha kotu sonuclar olabılırdı allahtan sokmusum dıyorum kontrol ıcın
Geçmiş olsun uzucu ama sevındırıcı yanı da var dedıgınız gıbı sımdı cok daha guclu bır arac olucak ınsallah
çiçeğim güzel olcak inşallah 1500 rwhp
Geçmiş olsun, madden yormadı ise problem yok, daha iyisine hazırlık başlamış zaten.