foto isterük
Printable View
foto isterük
@kickboxer hocam, kumlama işlemi genellikle kasası güçlü araçlar için yaptırılır. Eski amerikanlar gibi, japon araçlara pek kumlama önerilmez.. ben en az 4 sefer sordum, kaportacıların hemen hepside bu şekilde cevap verdi.
kasa hafif olduğundan, saç hafif ve ince olduğundan kumlama işlemi pek önerilmez dendi.
bunu duyduktan sonra bende olsam kumlama yaptırmamak için uğraşırdım :icon_tup:
Tşk
Rıdvan :heyoo:
Biz arkadaşımın ae86 yaptık kumlama ama hayvan herif sulu kumlama yaptığını söylemedi canımız çıktı düzeltene kadar. İnce saçta kumlanır ama işini bilen ustanın yapması gerekir kumun çeşidi önemli.
Alın bakalım kardeşimin arabası Onun arabası Onun Arabası :D :D :D :hahaha::D
Ae86 benim arabam - YouTube
Ae86 REd line garaja REDLINE LA GIRILIR - YouTube
Kumlama her metale yapılır plastiğe bile:D
mesela basıncı kumu iyi seçmekte Bence kumlamayi aklınızı bir köşesinde tutun saşe içleri
heryere pas dönüştürücü vs sürün mesele pası geçici temizleyip boyamak değil 1 sene sonra aynı yerden patlamasını önlemek yok etmek.Emeğinizin karşılığını inşallah fazlasıyla alırsınız kolay gelsin
rodajın 20 kilometresindeki bir araçla çok güzel eğlenmişsiniz
maşallah kolay gelsin kaporta kısmı bittiyse en zorlu kısımlardan biri kaportadır yolu yarılamışsınız zaten :)
Kolay gelsin, inşallah istediğiniz gibi birşey ortaya çıkar. Bizde merakla bekliyoruz Ae86 ları :)
Böyle bir kenara atılmış araca can vermeye çalıştığınız için sizi tebrik ederim inşallah istediğiniz gibi olur güzel günlerde binersiniz
Babamı arayan arkadaş sensin heralde. Numarasını kimden aldın bilmiyorum ama bir daha bu konular için onu rahatsız etmezsen iyi olur. Numaramı mesaj atıyorum beni ararsın.
Babanı aradığımda rahatsız olduğunu hiç dile getirmemişti hatta almanyadan bmw parçası getirtiyorum fazladan isteyen olursa verelim hakanım diyordu en son dosthane birşekilde ya neyse . Merak etme babanı ve seni aramam aramama da gerek yok kardeşim. Arabanızla da herhangi bir ilgim alakam yok...
helal olsun
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın :)
Projenin durumu şuan nedir? Araç kimin ve ne yapılıyor? Son mesajlatdan sonra benim şahsen kafam karıştı.