çok işini yaptık ama daha baaayaaa işi var,artık zamana yayacağız kalanlarıda :)
Printable View
çok işini yaptık ama daha baaayaaa işi var,artık zamana yayacağız kalanlarıda :)
Carbonlar bence çok güzel duruyor kazasız belasız kullanın güzel yürüyor araç:)
hızlı vtecler iyidir pampa :D
diğerlerinden farklı duruyor carbonlarla enkei jantları olsun üstündeki modlar olsun hakkıyla taşıyor ve yakısıyr :) gideride düzgün olur inş
bundan sonrasını gelecek yaz belirler:) önümüz kış:)
Araca maşallah
Kozmetik olarak eğer carbonlar sökülmeyecekse (ki sökülmesi çok saçma olur ) siyah yada koyu güme renk nokta olur :)
cem usta ne oldu dyno sonucu cikardin sanirim dynoya
la adam bizim mahalleden cocukluk arkadasımız cıktı şimdi öğreniyoz msj yollayınca birbirimizide görmüyoz :) basarılar bro gelde whiteyle fotolayalım evladı
güzel proje başarılar. yalnız birşey sormak isdiyorum bu arac ankarada basın evlerinde görüyordum dogrumudur acaba ?
bi gidişini göremedik be arabanın.. :)
aslında bendeki probleme göre yaşadığın gerçekten ufak sayılır.
hiç bir masraftan kaçınmadan, ne isteniyorsa aldığım benim anahtar teslim projem ben 1000km bindikten sonra yağ su kanallarının ordan blok çatlattı. blok pert oldu anlayacağın. tr de de faturalı blok bulamadım, aylarca yattı araba vsvs.
neye niyet neye kısmet değil mi?....
neyse, yavaş yavaş öğreniyoruz kimlere araba teslim edip etmeyeceğimizi. geçmiş olsun tekrar. cana geleceğine mala gelsin.....
Tr de bu ısı hakkıyla yapabılen yok malesef
Ben bu setabı kendıme yapıcaktım ama sana kısmetmıs dıyorsa usta sıkıntı buyuk tecrubelerle sabıttır
fhe den başkası yalan olur..
Laci vtec yalan yani oyle mi ?
peki sorun neden oldu neyden kaynaklanıyor pıston erımıs sanırım yanlıs okumadıysam bunun nedenı ne olabılır? uzuldum gorunce konuyu hayırlısı olsun
Valla kimin yaptığını bilmiyorum kardeşim.
Fakat vn nin hakkı swaptır. Durumu ayarlamaya çalışıyorum. Motor ve swap parçalarım hazır. :)
Bir elin 5 parmağını çok geçer kip kardeşim. TR de yapılmış Na ve turbo vtecler sayısız ;)
Laci vtec İzmirde Gürhan abide yakında çıkar piyasaya incik boncuk işleri kaldı race modunda olmıcak artık cadde spec takılı şekilde :) .
Yeşil hb turbo vtec de burda yıllardır gazlıyor sorunsuz.
bulut kardeşim yıllarca aynı setup ile koşmuş arabalar piyasada belli başlı arabalar.
ben tek gecede motor toplanan vti lar tayyar lar biliyorum turbolu ya da n/a
velhasıl konuda hiç olmasın, senin doğrun sana benim doğrum bana doğru :)
inş. istediğin gibi Vn yi alır doldurursun ve uzun yıllarcada kazasız belasız kullanırsın.