german style çıktı çıkalı fiyatlar uçuyo :)
Printable View
german style çıktı çıkalı fiyatlar uçuyo :)
Kazasız belasız.
Bence de ATS CUP ları bir an önce takmalısın:)
süper proje kardeşim geldin gitdin aradık taradık ama emeklerimize degicek allahın izni ile....
Allah Kolaylık versin Özan Kardeşler elimizden gelen birşey olursa 7/24 arayabilirsiniz :)
güzel emek isteyen bir proje oluyor allah utandırmasın. Bu tarz vw'lerin böyle değerlendiğini görünce seviniyorum :)
teşekkür ederim ağzım sulandı şimdi:p nasipse bende 300 beygirde falan kullanmayı düşünürum ilerde. sizin aracın videosu varmı merak ettim :)
10 12 arası arkasın dediğim gibi. haklısınız ama şuan için böyle olması gerekliydi yaza doğru inş nasip olursa :)
takıcam tekrardan motor işi bitsinde :)
Allah razı olsun. ileride nasip olursa gt28 takmayı düşünoyorum ondan sonrasını düşünmedim baya bi tatmin edici olacağını tahmin ediyorum :)teşekkür ederim motordan hemen sonra ona sıra gelecek :) :)
ALLAH razı olsun kardeşim inşAllah hep birlikte alacağız emeklerimizin karşılığını herşey için teşekkürler yerin ayrı yanımda :)
amin cümlemize inş
ALLAH razı olsun murat abi teşekkür ederim :) yaza doğru tekrar doğacak evlat içinde bizde elimizden ne geliyosa yapmaya hazırız :)
ALLAH razı olsun iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)
Dün muammer abi tesisat şemasını çıkartı mutlu sona yaklaşıyoruz az kaldı :)
buda çekicimiz RUF :D
http://i42.tinypic.com/1414h0k.jpg
Hayırlı Olsun Güzel Proje.
Allah utandırmasın inşaAllah.
Keşke harcanan her kuruş tek tek geri dönse böyle bir işte ama malesef..
Bu arada sıfır gibisinden bahsetmedim, ciddi temizi derken sahibindendekiler içinde en temizi gibi :)
Ama sonuçta model yılı / yaşı belli araçlar, tamam oldschool, en güzel kasası Golf'ün belki ama 18-22 lere MK4 varken kusura bakılmasın da kimse gidipte MK2 alıp bir de kendi zevki için üzerine para harcamaz kolay kolay... Tamamen sempatizanı olmak gerekli bence.
Allah kolaylik versin
severek takipteyiz :)
son durum nedir ? güncel fotoğraf yok mu ?
..............
araçla uğraşmaktan burdan uzak kaldım fotoğraf video var elbette olmaz mı? :) ilk marş videosunu ekleyeyim hemen. :) hks 'miz takılı değil inceden 76 boru sesiyle birlikte. :)
masallah kazasız belasız bin kardesm :)