Güzel setup. Güle güle kullan. Kazasız belasız. Tabi aynı zamanda şansın bol olsun benim gibi uğraşma :D
Printable View
Güzel setup. Güle güle kullan. Kazasız belasız. Tabi aynı zamanda şansın bol olsun benim gibi uğraşma :D
Hayırlısı olsun video bekliyoruz :)
maşallh kazasız belasız işallh bnmde aklımda olan bi proje aslında !!
Masallahlarininesirgemeyen herkese tesekkurler .
benimde d16 dan spnra b16 turbo hayalim avar bakalım kısmet
tekrardan maşallah
Maşallah çok güzel Allah utandırmasın
çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin...
CanavaRR ......... maşallah kazasız belasız. rodaj yemeği ısmarlamalı günlerde kullan :D
Kanka yeni typer senin yüzünden turbo olarak üretiliyormuş diye duyumlar aldım.caponlar na hondaya binemediğini görüp harekete geçmişler :)
Gerçekten tebrik ediyorum dışardan bakınca al turbola çok kolay görünüyor ama ayrıntılar zaman para aksilikler çözümler ciddi bi emek gerektiriyor.emeği geçen herkesin eline sağlık.ağız tadıyla sorunsuz uzun kmler yaparsın inşallah.
kanka valla turbo honda çok keyifli , B-K-F hepsinin çok ayrı heyecanları var, seninde turbo typeR binmeni çok isterdim . Ama dediğin gibi proje yapmak herzaman evdeki hesabın üstüne 10.000 koymak demek.Tabi olur olmaz orası nasip ..
Honda bi zahmet üretsin kanka uğraşlarımız sonuç vermeye başlamış demekki :D
şekil yapma B-K-F fln :D
şunun önünü 99 yap dedik gene cimrileşmişin...
maALLAH istediğin gibi olur umarım işçilik malzeme kaliteli...
Allah kaza bela vermesin. maşallah :icon_tup: ahhh ahhh.
Maşallah kardeş araçata cok güzel setupta. bir iki şey sorayım özel deyilse.bazıları gizliyor söylemek istemiyor o yüzden söylüyorum.piston ölçün kaç birde egzantrik niye kullanmadınız?after market olmasada b18c falan kullanmak iyi olmazmıydı?tekrar maşallah