şanzuman oranları ile oynarsın o basit iş istanbul parkta iş son suratte değil virajlarda bitiyor
düzlüklerde az yavaş olsan bile numarayı kaparsın diye düşünüyorum
kolay gelsin
motorun sökülürken ve toplanırken fotolarını paylaşırsan süper olur
Printable View
en son f1 toplayanda çıkıcak aha buraya yazıyorum :D
sıkıntısız problemsiz bitirirsiniz inşallah :)
Bu herhalde zamanında Bersini nin getirdiği arabalardan. Hatırladığım kadarı ile onlarda fiat motoru vardı ama belkide yanlış hatırlıyorum. Ayrıca hep bir ayar sorunu yaşanıyordu bu arabalarda. Tecrübeli birinden ayar konusunda destek alınırsa herkesi geçebilecek bir araç olur. Bir sürü lastiği vardı birinde geçen sene. Bir de kaza videosu vardı ama bulamadım. Fakat Ayşegül Aldinç in şarkı klibinde vardı dileyen araştırır ise bulabilir.
harbi ters köşe olmuş. Dallara başlığını görünce dedim biri kesin dalga geçio ama geçmiomuş. Hayırlı olsun. F3 gerçekten şakaya gelmez. Tolerans ı gerçekten çok az. Hata affetmiyor. Limiti çok yüksek. İstanbul park ve körfez pist rekorları bununla kırılır eğer Ariel Atom tarzı bişey gelmezse. Son hızı kafana takma. Gt3 lerin frenle döndükleri virajı sen hafif gaz keserek döneceksin.
Şimdi supersportlar düşünsün.
Berisinin getirdigi araclar FIAT 2000'di dogru fakat onlar asagida resimlerini paylastiklarim. Benim aracim direk Dallara cikisli.
http://i44.tinypic.com/2rentrm.jpg
http://i43.tinypic.com/e0n9k8.jpg
Bir zamanlar Bersini kullanma firsatim olmustu.
http://i44.tinypic.com/23jstno.jpg
http://i44.tinypic.com/v73y95.jpg
Vay canına.. Merakla takip ediyorum.. :) Şimdiden başarılar maşallah diyelim..
500 kg için 250 beygir çok ciddi bir rakam.. Yukardaki arkadaşlarında dediği gibi. Pistte virajlarda son hız farkını çok rahatça kapatırsınız..
bunlar için MİCHELİN lastikler gelmişti. Bir sürüde vardı. SB02 olabilir. izini takip edip almanda fayda var. Sanki geçtiğimiz sene bu işi yeniden yapacaklarmış gibi lastik aldılar. ST racing de parçaları olabilir..
geldiği sene önemli eğer bersini hayatta ikin gelmişse kesin o getirmiştir.
çok çok iyi maşşallah.bitirince direk piste
Sekerım kolay gelsın...
2014 de dıdısırız bol bol ;)
Çok sert :)
Ağız tadıyla binmek nasip olur inşallah.
Çok değişik bir yaklaşım ... Allah utandırmasın
Muhtesem. Zamaninda ic gecirerek bakip kenarda kosede olmasini istedigim yariscilardandi. Merakla piste inecegi gunu bekliyorum
daha neler görcezz :D
masallah tebrık ederım :)
Suana kadar herkese iyi dilekleri icin cok tesekkur ederim tek tek edemedim kusura bakmayin, girdik bir yola bakalim nasil cikicaz. Kesin yara aliriz ama uzmesin yeter bittiginde :)
abi araç süperde bunu nerden buldunuz ya :D valla böyle bişey nerde saklanir nerden bilinir nerden alinir :D
Heryerde Dallara Dallara yazısını görüyorum diyorum içimden nedir bu Dallara meğersem buymuş :)
Maşallah ki ne Maşallah,inşallah istediğiniz gibi olur. Yeni bir RWD rekoru mu geliyor yoksa :D
Roll yapılırmı bunla ? :)
Maşallah guzel ama hep alışılmışın dışında bi proje ve gorsellık :)
Dallara nedir bilmediğim için konuya girerken binek bişey bekliyordum.. Şaşkınlığım devam ediyor.. :)
allah kolaylık versin.proje 10 numara.ton başına 500hp ye denk geliyor.bu araçta pistte rekorları standart :)
Allah kolaylık versin, heyecanlandık ahalice :) o güçlerde çılgın gidecektir, oranlarda degişiklik düşünülüyor mu ,şanzumanda?
Taktire Şayan bir proje
başarılar
Oha :D Allh kolaylık versin :)
çook iyi ya :) sorunsuz bitirirsiniz inş projeyi
benm de hayalim karting üstüne 600f motoru
ama bu f3 efsane olur ya :) hayali bile güzel
öncelikle tebrikler , yapılmayanı yapmak her zaman daha güzel ama daha yıldırıcıdır..
diğer arkadaşlar gibi f7r swap turbolu r9 falan bekliyerek actım , güzel süpriz oldu benim içinde..
İtalya'dan kaporta parçalarıyla ilgili yardımcı olabilme sansım olabilir , napolide oturuyorum yaza kadar ama buradaki otomotiv sektoruyle aram cok iyi degil yönlendirirsen lojistik desteğim olabilir :) PM ile ulaşabilirsin ufak bi payımın olmasını isterim f3de ;)
renault yazınca konuya bakasım gelmiyordu :)şaşkınlık içindeyim Allah utandırmasın
Emirin arabayada el attiniz dimi ? Tek basina keyifli olmaz bak bastan soliyim :D
Merakla takip ediyorum konuyu.
bu nebiçim başlık diyip merakla konuya girdim değişik bişey çıktı :) kolay gelsin şimdiden merakla bekliyoruz gelişmeleri :)
:D Şoktayım allah kolaylık versin merakla takipteyim
vay beee forum bugünleride mi görecekti :) Allah yardımcınız olsun. umarım herşey istediğiniz gibi olur...
Ilk girdigimde yurtdisindan foto paylasim sandim, sonrasinda inanamadim, ciddi bir proje.
Gercekten hayirli olsun, basarilar dilerim. :)
Yurt dışı sitelerinde satış ilanını görünce keşke toplansa dediğim araçtı. Birde sanırım şanzıman ile alakalı bir parça arıyordunuz. Sonra forumda F7R için ECU başlığı görünce dedim toplayacaklar sanırım. :)
Umarım herşey istediğiniz gibi olur. Araç üstündeki motor Clio Williams temelli mi yoksa Maxi Megane temmeli mi ? Üzerinde hangi stroke'a sahip motor var. Umarım destore overbore olan sürüm vardır hem daha ucuza parça bulup hemde daha yüksek devir ve sıkıştırmaya sahip Maxi Megane makinasının FIA limitine sahip olmayan güçlü bir sürümünü yaparsınız. 270 hp ler hiçte uzak değil. Ayrıca F7R kapağı üzerinde mekanik itici sistemine geçmek F4R kadar zor ve pahalı değil.
Şanzıman Hewland sanırım bunda. Köşeli hatları tipik Hewland tasarımı gibi geldi. Değilse markası nedir acaba.