Dallara F395 First start - YouTube
Printable View
Beynin orjinalini bulduk sadece kopyalama yapilmasi ve belki biraz oynanmasi gerekli okadar. Yureyir'i soylediler daha kendisine ulasamadim, burdan taniyan varsa cok makbule gecer :) koltuk dokum yarin olacak ve kadran tam calismiyor bu ekranlardan anlayan birini bulmam lazim sonrasi pist videolari :)
Iyi dilekleri icin tekrardan herkese tesekkur ederim, bana pistte rastlarsaniz lutfen cekinmeyin :)
Sesi insani nasil tahrik ediyor yaa :)
yemin ederim heyecanlandım :D:D:D
O son kahkahadaki gibi heyecanladım:D maşallah inşallah pistlerde de görmek nasip olur
hayırlı olsun. pistte gidişi ve izlemesi çok keyifli olacaktır. en kısa zamanda yazılımın da tamamlanması dileğiyle.
hey maşallah projeye bakk
inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır
merakla bekliyorum
İnşallah gönlüne göre olur. Mükemmel :)
maaşallah güzel proje olmuş.
yalnız otomobil ismini düzeltin, forumla 3 olmuş.
:icon_tup: Maşallah on numara olmuş Allah keyifli güle güle kullanmak nasip etsin. :)
Maşallah Ses 10 numara herşey 4 4 lük
az ilerinizde Dr.Ecu var özgün o size yardımcı olur
kadran içine Uğuru sor özgüne tanıştırsın seni o işlerini de en iyi o halleder
Harika olmuş!, herşey 10 numara, umarım sıkıntısız ve heyecan dolu sürüşler yaşarsınız, tebrikler..
Dostum,
Tek kelime ile inanılmaz bir sesi var.
Maşallah canavara :D
aynen ayar işinde sanada çok yakın zaten Özgüne ulaş elektrik işlerinde de Uğur o işin dibidir.
hem kulağa hem göze hitab edip farklılık yaratacak bi proje , tebrikler :)
Maşallah bittiğini de gördük projenin, bir de canlı canlı görüp sesini duyarsak tam olucak pazar günü piste çıkma durumu var mı?
şoklardayım şuan , kenarda 3-5 birikmişim var böyle tahrikkar projelerle eldeki avuçtakini yatırıcam en son o olcak :)
bitmiş hallerini ve videolarınıda bekliyorum merakla.
Bu projeyi Türkiye'de yapabilen adamdan her şeyi beklerim abi. Gerçekten helal olsun :)
Bravo, her detayıyla harika proje - uygulama
Helal olsun. Ciddi para, emek ve cesaret isi. pistte gormek cok eglenceli olucak
Guzel proje tebrik ederim :)
Beyin icin Pasaoglundan Bekir ile gorustum bugun, MS3 tavsiye etti kendisi Batikan bugun tedarik konusunda geri donus yapacak ona gore bir yol izlemeyi dusunuyorum. Aracin pist'e cikis tarihini burdan haber verecegim ama suan yakin bir zaman gibi gozukmuyor (Tatil vs). Herkese sevgiler saygilar.
trackday'lerdeki ilk open-wheeler olucak sanırım. Eline emeğine sağlık Emre. Güzel günlerde kullan inşallah.
boya üstüne çıkartma veya vinly tarzı bişey düşünüyormusunuz sade mi kalıcak ? Maşallah çok değişik ve güzel bir proje
Çok büyük proje, çok büyük emekler. Allah yardımcın olsun abi.
Arkadan Gillette reklamı da manidar olmuş.
Son durum nedir piste cikma imkani buldunuz mu
maşallah kusursuz
Aracın son durumu nedir ? birde araç bu şekildemi kalıcak yoksa reklam , çıkartma tarzı yapılcakmı boya üzerine.
bunu gece otobanda sürmek vardı of :) performansı nasıl internette baktım bulamadım ?
lada motoru var sanırım üstünde ? doğrumu
Elinize kolunuza emeğinize sağlık valla, Maşallah :)
Emre yeni evlendi , bir sure buralara ugramaz :)
Levo kanki nette 395lerde vaz mototu var diyoda bundada var sandim
hayırmı bunlar sermi :D mütiş
Maşallah .............
maşallah. inşallah gönlünüze göre toplarsınız. Allah Kolaylık versin
Hep merak ettiğim birşeydi, bizzat uğraşan biri denk geldi şükür. Wishbone'lar burulma tipimi, kendi kendine sarkmıyor gibi aşağıya.
http://img.tapatalk.com/d/14/06/20/t...l/ebepesyr.jpg