maşallah hem eg hem sarı hemde k20 yeme yanına yat..
başkan emegine saglık,bu araba koşar..
Printable View
maşallah hem eg hem sarı hemde k20 yeme yanına yat..
başkan emegine saglık,bu araba koşar..
aynen abi 3 kuruş olsun sarı olsun :D
hayırlı olsun abi inşallah istediğin gibi olur herşey :)
Sexy as tegra....
ayna geldi çok sagol abi blok geldimi kargo ya vermiştim:)
Araba cok güzel duruyo maşALLAH
maşallah abıı ne zaman denıyoruz :D
Hayırlı olsun ablacım, çok güzel oldu maşallah :)
Maşallah abi :)
geldi sağolasın kardeşim hayrını gör :)
wilwood aldık kardeşim paraya kıydık :)
herzaman :))
sağolasın bacım :D
Sağolasın kanka :)
İyi günlerde güle güle kullan..
Sizler kodla hangi araba olduğunu anlıyorsunuz fakat ben anlamıyorum.. Arabanın iç, dış, motor vb şöyle yakışıklı resimlerini koyabilirmisin..
masllah güzel proje
baskası olsa aldığı gibi binerdi abi helal olsun bastan sona kızgibi topladın tekrar. maaşallah
Masallah, renk secimi mukemmel olmus :) Kazasiz, belasiz, sikintisiz binmeniz dilegiyle, emeginize saglik
Allah utandırmasın abi Teg'den sonra atmosferik K20 kulağa da göze de hoş geldi gerçekten :icon_tup:
Maşallah abi. Antrenmana bunla gidek :D
Kuzu tandir diyesim geliyo hep abi :D
la olurda kuzu tandır ( olmaz ama :D ) bensiz yerseniz kuyuya atarım sizi :) buluşma yeri ortak yer bursa :D
her zaman başkan bahar geliyor oglak zamanı :)
hastasıyıss :D :D et olsun.. :)
hayırlı olsun abi kazasız belasız
Öncelikle projeniz hayırlı olsun, ufak bir sorum olacak..
K20A2 yerine K20Z1 alt blok almanızın nedeni var mı?
Bir de dikkatimi çeken royal purple motor yağı kullanmanız, türkiye de bulabilmek mümkün mü ki bu yağı?
Bir öneri: Royal purple içeriğini-teknik özelliklerini pek açıklamayan, gizli takılan bir yağ markası. Amerika'da üretilen çoğunluk motor yağı %100 sentetik değil ve Royal purple'nin da bunlar arasında olduğu konuşuluyor. K serisinde bir çok eksiltme problemi yaşayan oldu yurt dışında. Bu yüzden buradaki Honda-Subaru-Evo kullananların çoğu Avrupa yağlarını tercih ediyor(bende dahil). Sizin yerinizde olsam, RP'yi rodajdan sonra kullanmazdım..
Türkiyedeki yağlardan farklı bir şey kullanmak istiyorsanız, özellikle Redline markasını bulabilirseniz öneririm, Motul un 300v serisi gibi double ester teknolojisine sahip ve 300v den daha iyi teknik özelliklere sahiptir.
http://www.redlineoil.com/content/images/products/2.png
Bunun dışında seçilen parçalar vs her şey çok güzel,
Tekrardan hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın...
öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
k20z1 blok almamızın sebebi en hızlı elde olan o vardı ve arada k20a2 ye daha sağlam olduğunu yazan yazılar gördüm ama tabi ikisini yanyana koyup karşılaştırmadım.
Royal purple sadece rodaj kısmında kullanıyorum burda rodajdan sonra castrol kullanıcam.
http://i.hizliresim.com/w1ry4p.jpg
241 dyno Dynamics egsoz sistemi,subap ayarı ve filtre yeri capı değişti şu anda yakıtsız bu güclerde ilerleyen günlerde stack intake çapı headers değişip tekrardan dyno yapacağız ben 250 li rakamlara ulasacağımıza inanıyorum yakıtsız.Ayrıca swaplarda ep3 kasaya oranla aktarımdan dolayı yol dynolarında daha dusuk sonuc elde ediliyor.
Hepimizin eline saglik 250 ♥ cok yakin :)
Maşallah başkan yavaş yavaş ciğerler açılıyo :D