maşallah renk çok güzel olmuş
Printable View
maşallah renk çok güzel olmuş
Kazasız belasız kullanın süper olmuş
maşallah, renk çok yakışmış, gelişme var mı?
gran turismoda ne oynardım bu arabayla tr'de böle aracın olması vede bu hale gelmesi çok güzel bir duygu inşallah bir gün canlı canlı görmek nasip olurgüle güle kullanın kazadız belasız
Renk nokta olmuş Maşallah..: :icon_tup:
jantlar takıldıktan sonra fotograf bolumunde guzel resımler paylaşıcam boya işi bitti tek sıkıntı bıraz fazla ılgı cekıyor dışarda:)
renk yuva yıkar maşallah
Maşallah abi nickine yakışır bir renk olmuş :)
Canli canli gordum makina fena dikkat cekiyor. Cok begendim ben rengini. Jantlarla beraber biraz daha basinca efsane bisey cikacak ortaya.
Masallah kardesime ve arabasina.
Bravo çok güzel
http://i.hizliresim.com/ngNXgB.png
Biraz benzetmişiz :) yakında prof görsellerle bir konu açacağız.
elinize sağlık, güzel olmuş
bu arada bilmediğim için soruyorum, bu önde plaka olmama durumu sorun olmuyor mu?
normalde istanbul gibi bir yerde gel bakalım önde plaka yok, egzoz şu bu deyip güzel bir ceza listesi hazırlayacak çok adam var diye düşünüyorum...
Tütütü maşallah emeğinize sağlık
Abi öncelikle emeğinize sağlık, aracın maşallahı var :) Bir de merak ettiğim ufak bir kaç bir şey var tabi; 3000GT'nin arkadan çekiş olanı var mı? Önden çekiş olanlar ile dört teker çekiş sistemine sahip olanlar görüntüsel açıdan kasaya bakılarak ayırt edilebiliyor mu? Nerden anlayabiliriz bunu mesela? Model yılı, vs. tarzında mı?
Öncelikle beğenin için teşekkür ederim.
3000gt'nin arkadan iteri yok.
Twin turbo olanlar Vr-4 diye geçer.
Dış görüntüden anlaman zordur yaşı itibariyle hemen hemen hepsi boyandığından o çıkartmalar yazılı değil çoğunlukla.
Turbo olanların birde şoför camının arka kısmında Twin turbo yazar bu küçük detayların dışında anlamak zor.
http://i.hizliresim.com/YJ1LbD.png
Son halinden bir görsel.
Maşallah Engin abi kazasız belasız inş ama o tür lip yerine daha orijinal aero kitler kullansan tadından yenmez.