Cok sagolun dostlar :) Allah hicbirimize kaza bela ceza vermesin..
Brom hayırlı olsun çok bekledin değdi Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
Bu yaz Antalya fenalarda:)
Ne kadar güzel projeler yapıyor artık Antalya, kendi adıma tebrik ederim, bu yaz yeni projemide bende sizlerle test etmek isterim, tabiki kabul ederseniz.
Maşallah ciddi emek harcanmış emeğinize sağlık kazasız belasız gazlamalar:)
Brom 41 kere maşallah. Allah kaza bela göstermesin güle güle binmeyi nasip etsin brom. Cok bekledik ama sonunda big turbomuz aslanımıza yeni hayat verdi. Cok ısrar ettım sat bana sat diye ama sattıramadım hehe. Özgür brom ve mehmet ustamın emeklerine ve ellerine saglık.
Yaza bol rollingli günler diyorum brom yaza bi basarız artık :P :D
maşallah thp lerin öncülerinden birisi oldu sizin araç, toplam maliyet nedir özel değilse paylaşabilirmisiniz?
videoda ki sesede bayıldım bu arada :)
Heyy maşallah:) Bu tarz 207 görmek sevindirdi beni sesine kurban :)
kardeşim çok uğratın,sıkıntılar çektin
tüm bunlara değidi bence:)
inşallah sorunsuz sıkıntısız gazlarsın
Sonunda mutlu son:) hayirli ugurlu olsun guzel gunlerde binersin insallah..
big turbo mafia corp. antalya presents :)
antalya THP üssü oldu
ağız tadıyla dertsiz tasasız binersin inşallah yalın maşallah
Masallah arac gitmiyor ucuyor heleki sesi cok cok iyi , cok sabir ve emek isteyen bir is tebrikler..
eyvallah brom çok teşekkür ederim.. geldiğinde hemen alo diyorsun!!! :D
saol dostum teşekkür ederim. neden olmasın PM den ulaşabilirsin bizlere, deneme işinde sıkıntı yok ;)
çok saol kardesim.. hepimize Allah kaza bela vermesin!!..
çok saol dostum. THP öncülerinden üçüncüsü aslında benimkisi ilk ikisi RC, biri antalyada Özgür kardesimde biride istanbulda İsmail kardesimde. ama GT olarak Türkiye'de evet, bir ilk. maliyet listesi olarak bakarsak toplamdan en az 15 harcanmıştır kaba taslak hesapladığımda..
:) çok saol dostum :)
eyvallah bromm.. gercekten cok uzun bi proje oldu amaaa degdi degdiii, degmezmi hiç.. çok keyifli ama bir o kadarda korkutucu geliyor bana :D
eyvallah Apo, tesekkur ederim dostum.
saol Tufan'ım çok tesekkür ederim.. :D Antalya'da cidden bi THp patlaması var suanda :D
çok saol kardesim.. çok tesekkur ederim :)
http://imageshack.com/a/img31/8093/i2yd.jpg
hakanımla beraber bir resmimiz....