Maşallah göze de kulağa da hoş gelecek proje, Allah utandırmasın:icon_tup:
Printable View
Maşallah göze de kulağa da hoş gelecek proje, Allah utandırmasın:icon_tup:
maşallahh allah utandırmasın
Maşallah Gönlünüze göre olsun herşey.
Konya da komple revizyon geçirmişti araç,şimdi sizin ellerinizde kalitesi bir kat daha artmış,b18c motor acaba benim sattığım motormu ki çünkü düzce-kocaeli tarafından bir arkadaşa göndermiştim.Projenizde kolaylıklar dilerim,gerçekten özenli bir eg :)
maşallah kardeşim Allah utandırmasın çok güzel bir şey olacak gibi resim bekleriz :)
Maşallah Allah kolaylıklar versin çok iyi bi proje olur inş
guzel kalıtelı proje. Biraz yalıtımda yapılabılır aslında. Birde frenler konusunda ne yaptıgınızı merak ettım?
10 numara proje maşallah.. param olsa bugün aynısını birebir yapardım. .
Geçen hafta sonu Diyarbakır'daydım.FZG 'nin yeni sahibi Osman abi'nin yanına uğradım.EG kasa'da B16 hakikaten farklı bir şeymiş.B18C nasıl bir şey olacak aşağı yukarı tahmin edebiliyorum.Elinize emeğinize sağlık :)
allah yardımcınız olsun çok güzel ve zevkli bir proje :)
MAŞALLAH çok güzel bi proje eg kasaya hayranım bir zamanlar bende düşünmüştüm nasip olmadı :)
Eyüp hadi gözün aydın sonunda start verdin allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin egzantrik stage2 takarsan dahada keyifli olur
Maşallah Allah utnandırmasın hocam
Güzel proje dahada zevkli bi arac olucak. Maşallah Allah utandırmasın
Maşallah guzel proje...
arkadaş haklı araç konyada toplanmış izmir e satılmıştı izmir den biz aldık bizdeyken sekman kırdı araba bizde komple motor yaptık bizden düzceye gitti ama başka bi arkadaş aldı diye hatırlıyorum
bu da denizli deki halinden bi resim
http://i60.tinypic.com/2dgq1x0.jpg