çok para harcanmamış derken :D :D 30 bin tl falan gibi rakamlardan bahsettim o kadar varsa geri alıyorum lafımı :D
Printable View
ben 30dan sonrasını saymayı bıraktım valla =))
30 bin diyorsunuz ancak araç sprey ile boyanmış yazık cok ucuz duruyor
harcanan para motor ve yürüyen aksamı güçlendirmek için yapılmıs oldugundan oyle görünüyor olabilir mi?
gerginlik kokusu alıyorum bi tecrübem olduğundan söylemedim 30 dan sonrasını saymadığına göre 50 vardır ki o da çok yani bi tecrübem yok tecrübe edinmeye geldim buraya rahatsızlık mı verdim ! edit: ayrıca ben ilk sayfadaki resimleri baz alarak yorum yaptım sonuçta araç hakkında bi bilgim yok belki 500 bg
Canlarım Benim Ülkemizde bir çok parça Yurtdışından geldiği için tahmin edilenden fazla emek ve para harcanmakta 30bin tl çok uçuk bir rakkam değil, Can ın yaptığı projedeki sadece fren sistemi ve Lsd kaça mal olmuş bir incelemek lazım, inanın 15 e bir araç alınıp diff. kaynat coilover 2 gösterge bu iş yürümüyor eğer öyle olsaydı zaten proje bölümünde 100lerce araç olurdu, 30 bin tl proje olarak yapılacak bir araç için ortalamanın altında bir rakkam ben aracımın swap işlemlerini vs elektrik tesisatını kendim ve arkadaşlarımla beraber yapmayı planlamama rağmen yine 30 u görücez, ilerde bir araç toplamayı planlar isen ve bilgi bakımından tatminkar seviyede değil isen ilk aracın olacaksa tahmin ettiğin fiyat x2 yaparsan projenin sonunda harcıyacağın parayı bulursun
Forumdan koku alamazsın. rahatsızlık vermedin. Eğer daha önce tecrüben olsaydı bu kadar şaşırmazdın dostum . Resimelre bakarak araca ne kadar harcandığı konusunda yorum yapmak pek doğru değil ..
Benim aracım da dışarıdan baktığın zaman tamamen standart , hatta şu anda 280mm 6 pot frenlerimin üstüne orjinal jantlarım takılı . hiç para harcanmamış mı oluyor bu şekilde?
Konu dışı tartışmaların yeri burası değil
@Berkel daha sakin ve daha Saygılı olursan seviniriz kardeşim
dediğim gibi çok bilgim olsa forumu bulamazdım hele projeler hakkında hiç bilgim yok öğrenmeye çalışıyorum buralarda nedense Spawn bi sinir yaptı anlamadım ama herhalde bilmişlik yaptıgımı duşündü yaşçada benden büyük tecrübe olarakta çok önde saygım sonsuz bu cevaptanda birşeyler kaptım :) eyvallah
tabiki o anlama gelmiyor dediğim gibi yeterli bilgiye sahip değilim bi proje için ne kadar para lazım bilmiyorum sadece şaşırdığım için orada öyle yazdım 10-15 düşünmüştüm fazla geldi şaşırdım yoksa amacım bilmişlik taslamak değil dediğim gibi hem forumun çoğu benden yaşça büyük hemde tecrübe olarak çok önde saygım sonsuz .
Yaptigin ilk proje hesapladigindan fazla tutuyor.Bunu da ancak tecrube ederek öğreniyorsun.Ne kadar forumlari okusanda ne kadar parcalari arastirsanda olaylar bazen istedigin gibi gitmiyor.Araci spreyle boyadim cunku kaporta boyaya sokamadim maddi imkanlarim suan ona musait degil yapacak birsey yok sabredip bekliyorum.Ayrica buraya eklemeyi unuttugum yeni parcalarda takildi arabaya.Bir de soyle birsey var bu araci ben driftte kullaniyorum bazen gidiyorum sorunsuz sekilde donuyorum bazen cekici ile donuyorum :) Bunlarda ekstra masraf :)
Bana o ise bir girdik mi isin icinden cikamayacaz gibi geliyor tirsiyorum :) Eyvallah abi valla ben bayagi bi niyetlenmistim hatta kredi cektim ama o parayi da universiteye kalan son 2 dersime verdim elde avucta kalmadi gene :) ama Allah büyük.