hep bir elden sokmek lazım bn cok guzel parcalayarak sokebılıorum duyurulur.
Printable View
hep bir elden sokmek lazım bn cok guzel parcalayarak sokebılıorum duyurulur.
Az once gordum arabayi garajda tampon sokulmustu arabanin icindendeydi tamponsuz bile guzel gorunuyordu :D
2 ay önce ben söküp içine koydum o tamponu :) problemlerimizi giderip eskisinden iyi geri dönecez inşallah . değilmi can?
bugun can geldi lafladik biraz.maddiyatsız olacak cogu işi beraber yapabilme durumumuz var.
coupenin yarın motor+sanziman indircez.
daha sonrada can isterse ufak ufak başlanabilir.
efe yetiş havalar düzeldi.ellerimiz yağ pas görsün biraz :D
Görsün vallahi , benimde ellerim kaşınıyo zaten :)
Kaynak makinası bakıyorum ilanlardan ufak ufak , o işe de girelim madem .
tuna ya da söyleyelim de çıkma lift ayarlasın hediyelik :)
gelsin çil çil 13 ler ...
Yolda aku bitince cekiciylen eve geldik :) tamponu da cekici icin cikarmisti efe saolsun :) Beyler su 90 mt2 depoya ne zmn bakiyoruz?
Ben Biyer buldum aslındada 90m2 değil yaklaşık 300m2 :) benim eve 5-6 dakika uzaklıkta sahibinin oğlununda s13 ü var şu en son uğraştığım vardı ya o adam komple binayı satmak istiyor kiraya vermiyor yaklaşık 10 seneden beri de satılıkmış dükkan dahada duruyor bizde böyle biyer bakıyoruz dedim arkadaşa 400 tl civarı, oda dedi burası boş konuşurum istersen satılana kadar değerlendirisiniz dedi ama okadar büyük yere o parayı soylemek biraz ayıp olur gibi geldi gençler siz ne dersiniz ?
@Can 90m2 olanda wc fln yok birde adam ses fln olurmu dedi :D
Tadımlık d.i.y. silvia :)
Desteklerinizi esirgemeyin =)
2012 Drift Yarış Serisi 21 Temmuz Ankara'da Başlıyor !
Şuan Sponsor olan , Sosyal Yemek,Sodeks İnş.,ANKA Araç Proje,Innside Cafe&Restaurant, Mutlu Performans Bostancı ve Gözde Elektronik(Ercihan Eryüksel'e) destekleri için Teşekkür ederim.
Sizde Sponsor olmak ve Firmanızı daha geniş bir kitleye duyurmak istiyorsanız benimle irtibata geçebilirsiniz.
Can Eryüksel « APEX MASTERS-Turkish Drift Series
Tüm Yarış Ayrıntıları burdan takip edebilirsiniz.
APEX MASTERS-Turkish Drift Series
S13üm satılıktır 20bin tl istiyorum.
Kolay gelsin
Gençliğimi yedin gençliğimi :)
Allah kolaylık versin :o