Maşallah Allah kazalardan nazarlardan esirgesin. Piyasadaki c20let astralar içerisinde en özenilerek yapılan araçlardan birisi. Allah utandırmasın.
Printable View
Maşallah Allah kazalardan nazarlardan esirgesin. Piyasadaki c20let astralar içerisinde en özenilerek yapılan araçlardan birisi. Allah utandırmasın.
Teşekkür ederim çok saol iyi dileklerin için
Teşekkür ederim alican, jantlar dediğim gibi içime sinen bişey bulursam halledicem
Saol abi, ayarı bi yapalımda bol bol konser veririz inşallah :)
port polish yapılmadı, emme manifoldu da stock, ilerde kapak, manifold, daha iyi enjektör ve eksantrik düşünüyorum bakalım
Teşekkürler :)
Teşekkürler sağolun
Eyvallah alper saolasın :)
Koca oğlan diyicem artık kocamanda değilsin.Maşallah kardeşim.sıkıntısız bin inşallah
Bi tur bindirirsin artık :D
Emre maşallah, güle güle sıkıntısız şekilde gazla inşallah :)
Bu arada marş videosu gizli görünüyor bende, ona da bi zahmet el atarsın :)
Masallah Emre. Gerek setup olarak gerek gorsellik olarak gayet iyi olmus. Allah agiz tadiyla bindirsin insallah
Maşallah kankacım, kazasız belasız keyifli gazlamalar işallah...
Emre çok güzel olmuş güle güle gazla. Ama bence tekrar 4 bijona dönüp adam gibi bir fren takarsın. Wilwood gibi. Böylece GSI jantlarını takabilirsin.
eyvallah abi saolasın, biz totomuz daha sarı typer görmedi ama ben bindiririm merak etme :D
Eyvallah levent :) videoyu hallettim sanırım
Teşekkür ederim Eren
Eyvallah hacı saolasın
Eyvallah şumi saolasın, Bu saatten sonra 4 bijona dönmek uzun iş, disk balata porya kaliper komple baştan değişmek lazım, 4 bijona dönsemde orjinal jant kullanmak istemiyorum bu arabada, çok dar kalıyor genişliği
Böyle bi proje yapmasan gözün açık giderdi heralde:D
Baştan sona çok kaliteli olmuş Selim ustanın eline sağlık ,ağız tadıyla binersin inşallah kanka...
Dip not : basınç açta deneyek :D
hadi hayırlı olsunn kazasız belasız cezasız maşallah. Bi çatapatayapahhh
Çok güzel çook. Maaşallah
Şahsen eski aracına yapmanı beklerdim.
Hayırlı olsun kankacım, güle güle kullan
astrayi turbolayinca beyaz olanlari yuruyo baska rengi kabul etmiyo turbo :)) emrecim kesene emegine tutkuna saglik rabbim nazardan beladan korusun agiz tadiyla binmeyi nasip etsin selim abi inanilmaz bi insan Allah onuda basimizdan eksik etmesin videolar gelsin artik hayirlisiyla sira sende ;)
Maşallah emre sana da arabaya da :D Çok oldu görüşemiyoruz neler yapmışın öyle..
Maasallah Emre abi
Ellerinize saglık kesene bereket
41 kere maşallah kardeşim Allah gönlüne göre versin
Çok güzel bir proje olmuş. Allah keyifli binmeyi nasip etsin.