kazasız belasız
güzel proje olmuş
lpg den kurtulmak da cabası:)
Printable View
kazasız belasız
güzel proje olmuş
lpg den kurtulmak da cabası:)
Elinize emeğinize sağlık :) takipteyim çatara çutara :D
Hayırlı olsun güzel olmuş bu araca yakışan iş. :)
güle güle kullan kardeşşş :D
maşallah güzel proje yalnız emme manifoldu küçük kalıyor daha custom bişeyler yada başka marka kullansanız daha iyi olur
Harbi helal, azmettiniz ve en kralını yaptınız. Parçalara felan baktimda çok prof olmuş hacılar ;) helal olsun valla tekrardan. Güle güle kullanın. Karincalanmalar başlamış bu işin sonu turbo olur kaçarı yok :)
Not: ne yaparsanız yapın evlenmeden yapın :)
Tekrardan güle güle kullanın inş gençler
Elinize sağlık.Çok güzel olmuş.Torpido da ip gibi maşallah.Lpg olayını hiç sevemedim.Hiç lpg li arabam olmadı.Anadol 50 kuruş yakıyordu.Onda bile yoktu.Sizin de lpg'den kurtulmanıza çok sevindim.
Gardaş hep yazıyon accuk foto paylaş la : ))
Kardeşim projeni geçte olsa gerçekleştirdin eline emeğine sağlık, çatarapara yapıp video atmadan olmaz :) ama motor içine renk vermek lazım
Teşekkürler abi :)
Eyvallah kardeeeeş :D Daha depo alacağız ona göre ;)
Emme manifoldu küçük kalmıyor aslında sadece gaz kelebeği küçük onuda en kısa zamanda 60 lık ile değiştiricez. Teşekkürler :)
Abilerin en kılı en titizi Allah razı olsun turbodan önce boya işimiz var çok renkli olacak sonraki yaşamında :) Evlenmeden düğün parası yiyor zaten kızlar bilse hayatta elletmezler :D
Çok teşekkkürler :) Torpido 20 senedir üstünde silikon vs hiç bir şey sürmediğimiz ve ön cam renkli olduğu için sağlam kaldı. LPG bu arabada artık yok ama diğerlerinde var hala :)
Ne fotoğrafı paylaşayım abim bu kadar işte malzeme bu :D Kaporta boyaya girince paylaşırım bolbol :)
Kardeşim benim Allah razı olsun biraz geç oldu ama oldu sonunda :) Ufak bi çatarapatara videosu yükledim 5 yada 6. postta. Motor içinede zamanla el atıcam komple mavi hortumlarını arıyorum :)
Motor içini yavaş yavaş renklendirmeye başladık. Filtre ve Silikon hortum için Eskişehirden Kerem Doğan'a teşekkür ederim.
http://i.hizliresim.com/QMlN8g.jpg
Hayırlı uğurlu olsun. Harika bir proje bence bir kuş serisi sahibi olarak. Video bekliyoruz bolca :)
Beni tahrik ediyorsun Koray'cım! ;)