güzel bi proje temiz işçilik elinize sağlık ;)
Printable View
güzel bi proje temiz işçilik elinize sağlık ;)
masallah guzel olmus,elınıze saglık,vıdeolarıda gorurus ıns
maşalla+allah kaza bela vermesin. Ellerinize sağlık. Turbo opeller çoğalsın daha da çok istioz daha çokk...
allah kaza bela wermesin. çok emek sarfedilmiş olduğu belli inşallah istediğiniz gibi verim alıp yürütebilirsiniz. allah nazar dan saklasın
gsi ları yaşatmak kadar güzel bişi yok.allah utanfırmasın kardeşim.videoları beklioruz
1-2 bişi sölemekistiyorum benzin basıncı çok yüksek enjektor isterim diyorum basıncı acıcam açamıyorum .4 basıyor ama güzel gidiyor :)
Baya ugrasılmış belli. Tebrik ederim projeden dolayı. Değişik bir proje olmuş..
Bu güçler için AEM e gerek yok aslında. orjinal let beyni ve tesisatı herzaman daha avantajlı olurdu. Let kollarına da gerek yok aslında xe ile let kolları aynı cunku.. 1.1 bar ın ustune cıkmanızı tavsiye etmem bu kollarla ve saplamalarla.
maşallah kazasız belasız ...
emekler güzel olmuş..
maşallah araç 10 numara
arac daga toplanmadı bu resımler pıs resımler. boyada suanda. arac bıtsın en guzel resımlerı sızlerle olucak ınsallah.
maş. araç çok iyi olmuş. Kazasız belasız sürüşler dilerim size
Hayırlı olsun :D:D
Hayırlı olsun.Aem'e gerek yoktu.Bu arada MAF iptali yapıldımı ?
cip özkanın arabası bu 34 mop 49 pilaka
AEM e cok gerek vardı
devamlı chip yazılımı ile ugraşılıp sürekli her setup ta update için para harcanıcagına AEM takmak cok daha mantıklı oldu
mapa gecildi fakat maf oldugu yerde duruyor cünkü elektrik sistemini tamamlıyor aracın ama hiç bir işlevi yok