kazasız belassız binersiniz inşallah miniks lerin dükkanda git gel baya inceledim sayılır![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
okanım bahsi kod AA ok yanılmayasın
AA larda genelde problem çıkıyor bilirsin suya yağ misali AK bence bu kapağı koymadan önce bi basınç testine tabii tutup hatta gerekirse röntgeninide çektirmelisiniz yoksa 2/3 ay sonra bir işçilik + conta yağ antifıriz vsvs 2. kez olmasın bu sorunlar coscast larda sıkça var ve ayrıca kapak satıh kanallarındada oynama yapmadan takılmaması önemle rica olunur emeğe yazık olmasın gerekirse bilgi olarak cnc de ölçülerini verir işletirsiniz
SONUÇ MÜKEMMEL ....sen bilirsin oki
![]()
bende bitane 96 vardıbeyaz bayaada uçuyordu , özgünüm sanırım sende bnm calı yi hatırlarsın ama çok iyi hazırlanması lazım üst ps lerde 4 çeker hep sorun heepppp az uraşmadım hakladım onuda ama aracı değiştirdim
zaten bu araçlarla fazla uğraşmamanın sebebleri ise hem parça sıkıntısı (4x4 )hemde astraya uygulanan modifikasyon ile calıbradan alınan güç eşit bile olsa aradaki tonaj astraya dönmeyi cezbediyor
Abi AK da sorun yasamadim hic Erhanin o sorunu yasamasini istemem miniklerinde o sorunu yasamasini istemem.
Aslinda KS 700O kapak cok dolgun ve guzel bir kapak KEKElerde de var . Cogu LET te KS400 ama KS 700 muthis.
Abi ben AK diyorum erhanda minikslerde imkan oldugunda taksalar guzel olur .Sende kayitlarini islersin.
Özgünnnnnnnnnnnn)))) Hatirliyormusun ankaraya Geldiginde AQUA MIST zamani
Benim arabadan kiril kiril sesler geliyordu
Ya iste Onlar 427 Nt nin vermis oldugu 4x4 kirilmis 2 cekere dusmus bir Calibra sesi idi
Ozaman keske Binse idin Gormus olurdunUcan Kalibra
Daha AQUAMIST i TAKAMADIM BILIYORMUSUN?
![]()
Arabamdaki kapak zaten coscastOrjinal olarak coscast mevcuttu aldığımda.. Söküldüğünde bi port polish yetecek gibi duruyo şimdilik bana..
metin bey okan foruma giriş yapamamış, telefon etti. buraya aşağıdakileri yazmamı rica etti...
okanın sözleri: "metin baba 6V 6 vites demek istemiştim ehueeeee
kadir, o araba çok güzeldi... bulupda sakladığımız kapaklar hala yerinde duruyor...
bu arada okan miniks içinde bir not iletmemi rica etti: "aracın üzerinde anladığım kadarıyla f20 var. son dişli oranınız 3.42 mi? eğer öyleyse risk çok artıyor. yüksek basınçlarda f20 3.42 oranla mutlaka bir yerlerinden kırıyor. bununla ilgili bir şey düşünüyormusunuz yada f28 koyulacakmı? teşekkürler"
F20 şanzumanda ısrarlıyız cünkü inanılmaz iyi derece de ivmeeniyor su anda 570 cc enjektorlerimiz ve full race vacuum manifodumuz geldi 2 hafta sonra aracı tekrar sahibinden isteyecegiz ve bunları takıp tekrar ayarını yapıp basıncıda 0.8 bara alıp dyno cıktısını koyacagız ozamana kadarki şanzuman + Beyin + farklı şelr ne varsa tavsiye + eleştiri bekliyorum
sonuçta bir forumdayız ve beraber ilerlicez inşallah bütün araçlarda tabiki![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
f20 şimdilk belki yeterlidir ama her turbo opelin sonu f28 oluyor, hem sağlamlık hemde yüksek süratler için ideal çünkü. kolay gelsin...
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)