evolarda 4x4 sbuarularda 4x4 9 saniyeleirn aldına iniyorlar rollingde onu bun geçiyorlar. istenildikten araştırdıktan sonra ne yapıcağıını bildikten sonra sorun yasanıcağınıa inanmıyorum
Printable View
Takariz be Ozgun yakin zamanda :)
Bizim araclardaki 4x4 pinomatik basinc unite destegi vs vs .Ben araci aldigimda 4x4 calisiyordu ama bakimlarini vs kacaklarini osunu busunu ogrenene kadar yanlis kullanimdan dolayi Kirdim .Sen geldiginde Daha yeni calisiyordu M supra :) hesapla iste :) Ozamandan beri birdaha kirilmadi .
Ancak duzgun kullanim istiyor. Parcalar bakimli oldugu surece sorun yok. Anlik yuksek tork sadece yavru sanzumanin ust iki ana dislisini kiriyor . F28 e Bisey yapamassin :
Ben o yuzden F20 icin soguk duruyorum.
Arti Astra Roll icinmi hazirlandi ? Bide kullanicisi ne icin kullanacak.Miniks ve sen durumu daha iyi degerlendiririrsiniz ama hic olmaz ise ayna mahruti 3,58 yada 3,74 yada 3,94 :) Her secenegi var Kolay kolay al tak dene . 3,42 cok yuk aldigi icin Krang kafasindan da BEN KORKUYORUM HEP. Kadettim varken Atmosp. aracti Krang kafasini Koparmistim. Ya zamaninda paralari harcayip deneme yanilmalarla defalarca degistirdigimiz parcalari siz yasayin istemem.Bunlar sadece dostane tavsiyeler.Cok parami aldilar zamaninda Ozgun cok :) Yani kisacasi sanzumana azicik ehemiyet :)
Aslinda Kadir (Chef olan Zaht) :) O uzun sure kosturdu kisa uzun vs vs Onunda Fikrini almak lazim . Bizim Emre Var Onunda fikrini almak lazim ( Yazarlar nasilsa)
F28 de sorunsuz değil hatta daha sorunlu özelliklede 2 senk. sürekli sorun çıkartacak araba 2 ye geçmeden devam edecek:icon_tup: Sonra F28 i toplamak çok sıkıntılı..F20 ise peynir ekmek gibi..
Sonra bu arabaya 320-330 hp olur dediğimde olmaz diyen arkadaşlara hatırlatma yapayım ankarada sinanın vectra orjinal k16turbo,yeşil enjektör,phase 3 chip ile 295hp yi o hali ile verdi..
Okanım F28'e bişey yapamassın demişinde azmı 2vites sorunu yaşandı :) Haa sen yaşamadın çünkü sen haza beyefendisin :D Bence şanzuman için kasmasınlar..Baskı balata önemli bronz olursa oda götürür..Bu konuda ankaradaki arkadaşlar daha bilgili özellikle Serkan usta,sinan ve emre artık uzmanlaştılar,Özgür'de calibranın 4 çekerinden cam fitiline ezbere biliyor.Hilmi kafaya takılan bişey olursa sorarız Serkan ustaya:icon_tup:
yillar once baya bir oluyor sene 96 veya 97 idi o zaman bir arkadasla calibra 4x4 almistik. araba gayet duzgundu, kaldirima park ederken bir yerde, iki teker kaldirimda iki teker yolda, cart dedi 4 ceker arizalandi, 2 ceker kaldi araba.
subaru evonun 4 cekeri 9 saniye alti gider dayanir ama opel 4 cekeri mumkun degil bence dayanmaz, ha nasil dayanabilir bir araba parasi da 4 cekere harcarsan belki. benim ankarada ki opelci arkadaslardan duydugum, kendileri onaylasin 400 hp nin 4 ceker icin limit oldugu. Dogrumudur?
F20 nin hızlanması hoşunuza gittiyse ve sırf bu yuzden değiştirmiyosanız bence hata olur. Çünkü F28 le oranlarında çok bir farklılık yok. F28 F20 nin 6. vites eklenmiş hali diyebiliriz.
F28 in tek sorunu hızlı vites atarsan senkromeçler gider. Gerisinden sorun yaşamak cok zor..
kadir abi sinanın setup ı bundan cok daha yuksekti. sonucta 1.2 civarı cont. basınc vardı o arabada. bu arabanın basıncı cok dusuk. O gucleri veremez. Artırılırsa ancak o zaman verebilir.
@khan bende orjinal olur demedim :) sadece yapılabilir bence dedim yani parçaları alınırsa o bu olursa dayanmazmı onu merak etttim :)
opelle ilgilenen arkadaşların muhakkak bilgisi dahilindedir bende meraktan soruyorum. f28 şanzımanı araştırırken buldum bu bilgi ne kadar doğrudur?
"The letter F stands for "F"ront-wheel-drive. Although the F28 is only used in AWD applications, the base transmission still remains a common FWD gearbox. The number 28 stands for the maximum torque capacity in Nm/10. 28 means that, the transmission is capable to transfer 280 Nm nominal torque on the input shaft.
Compare: Actual transmission in Vauxhall/Opel Signum: F40 means: FWD transmission with torque capacity of 400 Nm."
tamamen hikaye diyebilirim :) Calibranın orjinal torku zaten 280 nm :)
Ve F28 in önder çeker versiyonu diye birsey uretilmedi. F28 herzaman 4 ceker için uretildi fakat 2 ceker için kullanılabilme şansı mevcut ufak bir plate ile.
ok.dir sağol bilgiler için.
Evet calibra nın 4 çekeri 400hp deilde 450hp max. O da, bu güçlerde de prob çıkarma olasılığı güçlü. Araba çok güsel ama Maalesef çok iii deil 4 çeker... Zaten iii olsaydı diğer modellerde önden çekere dönmezdi. Alman dostlarımız bile bunu kabul edio. F28 içinse iii şanzuman 550hp-600hpye kadar dayanabilio ama senkromeç problemi ben de duydum denildiği gibi, o yüzden yeni nesil gm şanzumanlara bakmak lazım. F23le asla senkromeç problemi yaşamadım, m32, f40 vs güsel seçenekler...
neyse strese gerek kalmadı bızdekı snazuman F18 :)
Amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))) Ondan ivmelenme bukadar hissedilirrrrrrrrr :)))
Cok degerli bir sanzumandir.
400 hplerde sorun yok hatta ve hatta 500 civarlarinda kullanan var ama Kalkisi abartmadan yapiyorlar. Icini maalesef extralamak lazim TBX in .
Sadece Vitesi CIRTLATMAYACAGIZ cirtlatinca basliyor nane :)
Zaten hep kirdigi yer TBX in icindeki ust ana iki disli...
Buna ek . sonuda yagsiz vs vs vs Kisa yay takip tekerlek Toe larini orjinal hale getirmeden kullanmak KIRMAsina sans taniyor. Travers kayikliklari vs vs Bunlarin hepsi Duzgun olacak Bizim OZGUR gibi hic kirmazsiniz :) Ama ben 2 TBX 1 F28 Degistirdim.
[QUOTE=IMOBILIZER;503032]Abi AK da sorun yasamadim hic Erhanin o sorunu yasamasini istemem miniklerinde o sorunu yasamasini istemem.
Aslinda KS 700 :) O kapak cok dolgun ve guzel bir kapak KEKElerde de var . Cogu LET te KS400 ama KS 700 muthis.
tamam işte benimkide kek edıtıon idi ks700 kapak işte o
bu arada okan miniks içinde bir not iletmemi rica etti: "aracın üzerinde anladığım kadarıyla f20 var. son dişli oranınız 3.42 mi? eğer öyleyse risk çok artıyor. yüksek basınçlarda f20 3.42 oranla mutlaka bir yerlerinden kırıyor. bununla ilgili bir şey düşünüyormusunuz yada f28 koyulacakmı? teşekkürler"[/QUOTE]
prüzdirek ucu :):) muhakkak kırar yüksek hızlarda yada ani seri kalkışlarda buna dikkat sonra emeğe yazık olmasın f20 de 750/800 den aşşa diil arkadaşlar
ya özgünüm haklısında bu namussuzların parçaları öle he denildiğinde bulunmuyorki zaten 4x4 yüzünden tutmadıya calıbra 4 çekeri sesbi bu işte yoksa onlarında takviyelileri var ama maliyetini bi duysan ooofof :)
şimdi f28 calıbraya 550 ps lik bir canavara dönüştüren belçikadaki arkadaşım ilk iş olarak 4 çekeri ve yavru şanzumanı extra modifikasyondan sonra motoru yüklemeye başladı ve 550 ps lik bir canavar anca o zaman sıkıntı çıkarmadı daha önceleri defalarca kırdığını oda belirtmişti bana istenirse nerelerine ne ekler yapılıyo bilgilerini yazarım buraya ama bu konu miniklerin f18 e dönmeleri ile f28 i kasmaya gerekte kalmamış gibi görünüyor :):)
miniks ler biz f28 derken 10 daha aşağı inerek f 18 e dönmüşler :):) hadi hayırlısı ama ben opel tecrübeme dayanarak f 18 ile hiç olmaz diyorum net ve kesin kırmaması için bi etken kalıyo oda şans :) o zaman bu projeye yani f 18 i takma işlemine henüz başlamadı iseniz bari prüzdireği takviye kaynakla sağlamlaştırıp kırma olayını birazda olsa geciktirebilirsiniz
ne diim dayanmayacak ama nacizane bilgi olsun die yazdım f 18 de son süratde düşecektir ama daha iyi hızlanacaktır saygılar
işallah yanılırızda problemsiz işler şanzuman (ama zor)