.............................
.............................
Konu msansertekin tarafından (08-07-2019 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.
Başarılar abi Allah kolaylık versin.
Araç oldukça güzel duruyor umarim ciddi sonuçlar çıkar zamanla en buyuk sıkıntı turkiyede
bu tip sporlara ilginin yok denecek kadar az olması onca yazdiğin mükemmel konuya sadece 1 yorum atilmasi gibi gerçek manada işin mühendislik boyotu
ve işin bir emeği var projeyse budur gelsin dr ecu bunada destek versin megachip buyursun yapsın
Teşekkür ederiz.
Teşekkür ederiz. Estağfurullah elimizden geldiğince yazdık, daha fazla bilgi isteyen olursa anlatırız. Dediğiniz gibi burada işin mühendislik kısmını konuşturuyoruz. Sponsor arayışındayız. İtalya'ya gittiğimizde oradaki yarışmada veya yurtiçi fuarlara gittiğimizde reklam olacak şekilde. Takımlara sponsor olan Bosch, Daimler AG, Continental, Pirelli gibi çok ciddi firmalar var.
Bende Kocaeli Üniversitesinde okuyorum, Facebook'tan da takip ediyorum takımın sayfasını (mühendislik okumadığıma pişman oluyorum fotoğrafları görünce) Okul açıldığında tanışıp sohbet etmek isterim
![]()
'98 Peugeot 106 XS
Gurur verici allah yolunuzu açık etsin kolay gelsin
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Umarım kısa zamanda eksik malzeme ve sponsor sıkıntısını cözer ve yolunuza devam edersiniz.Diğer arkadaşlarında dediği gibi bizim ülkemizde bu tip projelere destek yok denecek kadar az olmasına rağmen ciddi emek ve istikrar icin tebrikler ve allah kolaylık versin sizlere.
Ciddi firmalardan sponsorluklar aldık. Yukarıda bir kısmını yazdım zaten mesajın içinde. Fakat devamı gerekiyor. Yani kısacası, dünya çapında çalışan firmalarla aynı yerlerde isminin reklamının yapılması fırsatını yakalayacak partnerler aranıyor. Otomotiv konusunda ciddi firmalar katılıyor yarışmayı izlemek için. Aslında dışa açılmak isteyen firmalar için bulunmaz fırsat ama önce bizim kendimizi anlatmamız gerekiyor. O yüzden de böyle konularla tanıtıyoruz kendimizi.
Mesela örnek verirsek HKS firmasının tasarladığı herhangi bir parçanın benzerini tasarlayabilen bir kadro düşünün. Örneğin egzoz kitinizi yurtdışından tonla para verip alıyorsunuz. Onun yerine, bunu Türkiye'de daha ucuza mal edebilecek bir mühendislik. Bunun gibi şeyler yapabilecek durumdayız istek gelirse. Biz işimize mühendisliği katıyoruz, katmak zorundayız yarışma için. Yarış araçlarında uzman kişilerden oluşan bir heyete yaptıklarınızı kanıtlıyorsunuz. X marka ürünü aldım buraya taktım diyemiyorsun. Adam diyor ki onun uygun olduğuna nasıl karar verdin ? "Tecrübe" den başka verecek cevabınızın olması gerekiyor.
Super proje. Bizim ulkemizden de bu tarz projelerin cikmasi mutlu ediyorumarim guzel dereceler elde edersiniz
Yolunuz açık olsun. Çok büyük bir işe girişmişsiniz. Bu konu altında inşallah alacağınız ödüllerinde fotoğraflarını görüp sizlerle birlikte gururlanırız.
Görüntülerden aracınızın tasarımının tamamlanmadığını varsayıyorum. Downforce ve sürücü oturuş konumlanması açısından gördüğüm kadarı ile. Projenizde başarılar dilerim.
IN BOOST WE TRUST
oooo çok sağlam proje
şu manifold hava akış simulasyon programı nedir kullandığınız?
yanlız M5 ile böyle bir aracı 0-100 denemeleri gereksiz olmuş
geçer tabi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)