Size olağan gelmiş olmali ama babaniz mukemmel tebrik ediyorum sizden once babanizi
Printable View
Size olağan gelmiş olmali ama babaniz mukemmel tebrik ediyorum sizden once babanizi
evet güzel , tüm arabayı böyle yaptığımızı düşündürecek bir paylaşım yaptığımızı sanmıyorum çünki , biz tüm aşamaları paylaşmaya çalışıyoruz, buda bizi oksijen kaynağı aldırarak bu işe başlatan kaporta ustalarının tavsiyelerinden sonra kalın saca oksijen kaynağı yapılamadığını görünce elektrod ile yaptığımız bir deneme resmi , akabinde bir araştırma ve gazaltı kaynak makinesi alarak işe devam ettik ,
biz profesyönel tamirci değiliz , yaptığımız her şeyi araştırarak deneyerek bulduk , herşey mükemmel olmasada bu iş bizim el emeğimizdir , inşallah hayali olanlara daha iyisini yapmak nasip olur ,,,,,
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim , naçizane tavsiyem baba iseniz veya baba olduğunuzda aileniz ile ve özellikle çocuklarınız ile ilerde anı oluşturacak şeyleri beraber ve zamanında yapmanız , hiçbir zaman ileriye ertelememeniz , çünki o ilerisi bazen gelmeyebilir , allah geçinden versin herkese ,,,,,,
öncelikle elinize emeğinize sağlık, bir çok şeyi kendiniz yapma çabanızı çok iyi anlıyorum, maliyeti ayrı bir konu ama en yüksek paraya da anlaşsanız, aylarca el sürülmeden garajda bekleyen araçlarımızın sinir sistemimizdeki tahribatı neticesinde, yapabildiğimiz işleri kendimizin yapmasında kesinlikle fayda var... ben kaynak vs işlerine girişmemiştim ama bu kış başlamak istiyorum, gazaltı kaynak olarak ne aldıız acaba çanta inverter tiplilerin tig-mig-gazaltı olanları var onlardan mı? saygılar kolay gelsin...
Emeğinize sağlık,uzun zamandır konuya girmemistim.baya ilerlemissiniz.Maşallah :)
teşekkürler ,
öncelikle kaportada gazaltı kaynağı şart olduğunu görsekte bazı yerlerde oksijen daha iyi sonuç veriyor , ikisinide kullanmak lazım ,
gazaltı kaynak makinesi olarak biz MIG aldık çanta tipi değil resmini önceki paylaştığımız resimlerde görebilirsiniz sarı renkli dışı , karışım gaz kullanıyor , bizimki çok detaylı bir makine değil , bazı makinelerin çok hassas ayarları olabiliyor, tabiki öyle bir makinayla çok daha güzel kaynak yapılabilir ama fiyatları çok yüksek ,gaz altı kaynağı ince sac da oksijen gibi temiz kaynak yapamıyor 0,8mm de (bizim makine) , punta punta gitmek gerekebiliyor , ama sacında oksijen gibi yapısını bozmuyor , 1mm in üzerinde gazaltı sağlam bir birleştirme yapıyor ama sonrasında taşlamaya ihtiyaç oluyor, TIG kaynağı oksijen gibi parçayı fazla ısıtıyor , o sebeple kaporta sacında önerilmiyor , birde en önemlisi , oksijen ve tig kaynağı yavaş ilerliyor , gazaltı ile hızlı işlem yapabiliyorsunuz ,
faydalı olabildimse ne mutlu , bunlar benim tespitlerim , bu işin daha ustalarıda bilgilerini paylaşırsa seviniriz ,
Uzun zamandır arada bir bakıyordum, benim de hep yapmak istediğim bir işti, baştan aşağıya detaylı bir bakım onarım işi, güzel sağlam bir şase/kaporta elde etmek. Yaptığınız işler çok güzel. Tebrik ediyorum sizleri. Ben de Babam ile çalışıyorum 15 yıldır. Herkes soruyor; Yaa nasıl dayanıyorsunuz falan, bazen kimya tutuyor işte, Arada birbirimize darılıyor bile olsak, o olmadan olmaz. Fikrini sormadan olmaz, Gölgesi yeter derler ya, ondan işte, Çok sevindim bu şekilde çalışmanıza, birlikte problemlere çözüm bulmanıza ve aynı amaç için çalışmanıza, Allah mutluluğunuzu, kararlılığınızı, sabrınızı arttırsın... Kolay gelsin..
ben çok hobisi olan biriyim,emekli dz. assubayı'yım,yük gemilerinde 5 sene kaptanlık yaptım ,RC araçlar dükkanı açtım ,2 sene kadar( çinliler çok kalitesiz üretmeye başlayana kadar ) oyuncak tamirciliği yaptım ,antika toplama tamir ve satma ile uğraşıyorum , 3 senedir mekatronik tamir işleri ile uğraşıyorum , tamir işleri ile beraber toptan ve parekende askeri - sivil araçlar maket model imali yapıp satıyorum ( genellikle askeri birlikler ve koleksiyonerlere ), en kötü huyum birşeyi yapmaya karar verdimmi o işi en detaylı araştırıp yapmaya çalışıyorum , özellikle etrafımda yapmak zordur başa çıkamazsın diyenlere inat , sanırım bir japon atasözü var , şöyle der : " birşeyin yapılamayacağını söyleyenler , çekilin yoldanda yapanlara mani olmayın "
" hobiler insanı hayata bağlar " söz: bayhobi (hasan yani ben )
yanlış anlaşılmak istemem ne olursa olsun ortada bir emek özveri var,
ön sase destekleri bu arabanın mühendisliğinde olan orjinal bir unsur kutu profil daha iyimi olur kötümü olur bilmiyorum ama orjinal hali garanti olurdu... çamurlukla ilgili 150 liraya aldığınız içinize siniyorsa bozuk parçadan tabiki iyidir...
orjinal olmayan bir sunroofu entegre etmek çok problemli bir süreç bence, evet webasto iyi bir marka ama al tak bir iş değil neticede çok fazla detay var ve o kadar emek ve masrafın sonunda alıcağınız sonuç değermi?
bence harcadıığımız para kadar kıymetli olmuyor arabalar, emeklerinizin karşılığını alıcağınızı düşünüyorum..
niye yanlış anlayayım , tabiki bu sizin fikriniz saygı duyarım , bizim E30 umuzun manevi değerinin karşılığı bir para yoktur , ( bakın dikkat edin hiç arabamız dedimmi bilmiyorum , o bizim arabamız değil " E30 " umuz , yani basit bir araba parçası olarak görmüyoruz ,
çoğu arkadaş ben anlatmadan zaten aynı duygular içinde olduğu için beni çok iyi anlıyorlar , biz E30 'umuzu orjinal toplamıyoruz , el emeğimizle bir anıyı paylaşıyoruz , birde benim huyumdur farklı dizaynlar oluşturmak , işte sizin bahsettiğiniz çok emek dediğiniz şey bizim için zevkli olan şey , hayatta herşey maddiyat değil , bizim çok vaktimizi alıp aynı paraya mal olabilir ama , sonunda bunu ben başardım , yaptım demenin hazzını herkes alamaz , inşallah herkese bu tür anılar oluşturmak nasip olur ,
örnek verecek olursak , iyi bir ebeveyn olmayı kimseye sonradan öğretemezsiniz , bu hamurunda varsa öyle görmüşse veya görmemiş olupta yapısı öyle ise olur ,
bazı yorumlarda görüyorum bazı kişilerin babaları ile diyalog problemleri var ,bunun sebeplerini bilemem ama olmaması gereken şeyler , çocuklar ebeveynleri ile iyi diyaloglar anılar paylaşmalıki sağlam nesiller yetişsin ,
şimdi niye bunları anlattım , biz oto tamir atölyesi değiliz , amacımız beraber bir hayali gerçekleştirmek , yaptığımız şey orjinal parçalardan olmayıp el emeğimiz olabilir ,sağlamlıktan uzaklaşılmadığı sürece bunun bir zararı yok , internette araştırısanız adamlar E30 u komple sıfırdan boru ve profilden imal ediyorlar biz iki parça koymuşuz çokmu , :)
saygı ve sevgilerimle ,,,,,,,
Elinize emeğinize sağlık. Umarım hayalinizdeki gibi bir araç olur. Babanıza ayrıca saygılarımı iletmek isterim.
İyi çalışmalar kolay gelsin
Adamlar ölüyü diriltiyor.
Bayhobi hasan abi. Gercekten tebrik ederim oglunuz ile bir hayali yapmaniz beni gercekten cok mutlu etdi. Bende 6 aylik bir babayim ve kizimla ins bende cok guzel seyler yapacagim ilerleyen zamanlarda. Ben aracima en ufak bir islem yapinca babam demedigini birakmaz bagirip cagirirdi halbuki kendi aracim bana ayitdi ( her nekadar kizsada allah basimizdan eksik etmesin hakkini oduyemem ) allahtan evlendik kendi yuvamizi kurduk rahatim. Simdi istedigim gibi islemler yapabiliyorum. Yani kisaca demek istedigim bende babam ile sizin oglunuz ile yaptiginiz bu hobi yi yapmak isterdim icimde halen bir uktedir bu. Masallah allahim agiz tadinizi bozmasin zevkle takip ediyoruz.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Aldığınız sunroof yeri hazır olanlar için sonradan takılanlarda ben bu şekilde montaj yapanı görmedim, milimimi milimine uydurulmalı aradan su sızıntısı olmaması için ve üst tavan sacı uygunmudur acaba bunun yerine oturması için yoksa etrafına bir destek gerekirmi? offf valla düşünürken bile birçok soru işareti geldi aklıma, ama siz bunu yaparsınız, yapıncada bizlerle paylaşın bilgiyi çok meraklandım.
7. sayfada takılı kadlı 7. sayfadan başka sayfaya geçemiyorum sorun sitede mi ?
konumuzun sayfası aslında 10 a gelmişti , 3 sayfa silinmiş, tekrar paylaşım yapıcaz saygılar,,,
Aynen araç boyaya gidecekti hatta altına pütürmü uygulanmıştı yanlış hatırlamıyorsam neyse yeni paylaşımları bekliyoruz
E30 şu anda tekerlekleri üzerinde , motor daha yerleştirilmedi , ön sacları ( etek , çamurluk ) yerlerine koyup bir baktık cizgiler tammı diye , sonuç bizi memnun etti ,yılbaşından sonra motoru koyup çalıştırıcaz ,sonrasında uzun bir koparta zımpara işi var , boya için mükemmel bir zemin hazırlamak istiyoruz ,,,,,,,,,,,,,
bu arada webasto marka sunroof umuza 2 adet e30 sunroof sacı bulduk aldık , birtanesini sisteme uyarlayıp tavana monte edicez ,,,,,,,,,,,,
https://i.hizliresim.com/vJkQ96.jpg
Fotoğraf için teşekkürler. Güzel ilerliyor sanırım proje. Ne zamana bitecek acaba, tahmini bir zaman verebiliyor musunuz :) Yapım aşamaları ile ilgili tüm resimleri bekliyoruz, sabırsızlık ile...
sunroof işinden vazgeçseniz iyi olur gibi geliyor ama araç zevk ve işçilik sizin elinize sağlık şimdiden
Olay budur. Sunroof sacını cok güzel düşünmüssünüz orjinal gibi olur. tek sorum şu sunroof tavanın içine doğrumu açılacak yoksa dışına doğrumu?
takılacak sunroof içeri açılan bir model yani tavan arkaya doğru biraz alçalacak :) , E30 sacının ayakları arası mesafeleride çok farklı değil belki küçük bir oynama olacak ,
takılacak sunroof ' a ait bir video ,,,,,,,
Mondeo Sunroof 2004 - YouTube
Elinize emeğinize sağlık Hasan abi...
Ben Hakan'ın Üniversiteden sınıf arkadaşı Berkay. Dükkanınıza gelip kahvenizi içmiştim, belki hatırlarsınız. :)
Şahsi görüşümü Hakan'a da söyledim , sizede söylemek istiyorum. Bu kadar emek verdiniz , bu emeğin hiçbir şekilde para ile karşılığı yok.(bence). Benim görüşüm , aracın dış rengi ne olacaksa , motor içininde aynı renk olması. Tek önerim bu , bunlar dışında herşey çok kusursuz gidiyor. Maşallah.
bu konulara ne olmuş böyle 1 ay geride !
konuda olan en son mesaj 11 aralık bende halbuki @gokhankenar abi mesaj yazmış gözüküyor.Yakın zamanda düzelir inşallah
kolay gelsin , hersey gonlunuzce olur umarım swap projesınde.takıpteyım :D
Teşekkür ederim Berkay , aslında söylediğin çok doğru motor bölmesinin rengi arabanın rengi ile uyumlu olmalı , ama bizim projemizde yaptığımız bazı uygulamalar Türkiye'de sıklıkla kullanılmayan alışılmış işlerden farklı , yapanlar yokmu tabiki vardır ama pek göz önünde değil sanırım, motor bölmesinin turuncu olmasıda öyle biz uyumdan daha çok bir önceki arabanın anısını yaşatmayı daha uygun bulduk, :)
hangi uygulamalar farklı yapıldı diye merak edenlere, yapılanları şöyle bir sıralarsak ,
1- biz şasenin ön tarafını komple arabadan ayırıp dışarda ölçülerine getirdikten sonra arabayla birleştirdik ve tüfek sacı denilen parça kötü durumda olduğu içinde onun yerine profil boru kullandık,
2-daha resimlerini eklemediğimiz( forum'un silinen sayfa problemi nedeniyle) yakında ekleyeceğimiz,tasarımı tamamen bize ait olan coilever uygulaması ,
3-daha başlayamadık ( benim asıl yaptığım iş olan maket-model imalatında yetişmesi gereken siparişler sebebiyle ) sunroof montajı, ford mondeoa'ya ait olan bir sunroof'un cam olan kısmı yerine E30 sacı ile değiştirip takmak,
4-egzost işini boru ve susturucuları dahil dizaynı ve imalinide biz yapacağız , (daha tok ve homurtulu bir ses yakalamak istiyorum)
5-en önemli olanda tüm kaporta, mekanik,elektrik ve boya işlerini ben ve oğlum beraber yapıyoruz başka hiçbir ustanın eli değmiyor,
herhalde tüm bunların bu şekilde yapıldığı tek restore ve swap işi , :)
Resim bekliyoruz resim bolca allah kolaylık versin. Takipteyiz ...