maşallah örtmenim,komşum bu ne hız :) Allah içine sindirsin gelsinde başlayalım bir yerlerden :)
Printable View
maşallah örtmenim,komşum bu ne hız :) Allah içine sindirsin gelsinde başlayalım bir yerlerden :)
Teşekkürler:icon_tup:
Saolasın jumba, bu kadar yattığı yeter, di mi ama:) Gelsin de açalım pasını:)
Çok teşekkürler. 650 zor da 500 üstü rahat olur sanırım.
Teşekkür ediyorum iyi diliklerin için :icon_tup:
Çok güzel teminniler. Teşekkür ediyor ve cümleten amin diyorum.:icon_tup:
Henüz bab olamadık ama en azında bi isim babası olduk be yaw:) Ayrıca Türkün gücünü ve şirretini gösderttik CP'ye:D Emeğine sağlık tekrar:icon_tup:
Teşekkür ederim:icon_tup: İster istemez çıta yükseliyor. Ayrıca k24 lü gt40 lı civiclerin yanında biz amatör sayılırız. :)
Amin cümleten:icon_tup:
Teşekkürler:icon_tup:
Teşekkürler erol:icon_tup:
Evet, teknik olarak tolga ile rakibiz ama ilk setup gibi tadını çıkara çıkara binmeyi planlıyorum ve 0.7bar binecem uzun süre.
Egzotikler ile yeteri kadar mücadele ettim, tadımı çıkardım, keyfimi aldım. 1.5barlara gelinceye kadar bayrağı ve bu zevki papuççi/karaoğlana bırakıyorum:D:D
Saolasın müdüRüm:icon_tup: Rüzgarın oğlu gelsin de RedSonya'yı istemeye gelerek başlayalım biz:D:D Ne dersin? ehuehuehueh
Şimdiye kadar hiç kimse stlegal cem kadar arabamla ilgilenmemişti; sevgili ceme tekra teşekkürler. Vol.3 kullanılan parçaların bazıları;
http://b1203.hizliresim.com/v/h/3jv3n.jpg
Hocaaa 10 olucak insallah
5 saniye kulubune simdiden hos geldin:)
araban maşşallahsı varda sorun jantlarda yanaklarındaki nikalej kötü gösteriyor aynı renk olmalı te37 cok güzel janttır yoksa
sade güzeliği begendim:icon_tup::icon_tup:
Dogru adamlardan birine danismissiniz Honda konusunda, ilgili adamlar az kaldi isini severek yapan artik piyasada.
Isallah en kisa zamanda 5 snlerde goruruz aracinizi Miniks'in dedigi gibi.
Teşekkür ederim. Jant konusunda haklısın, gelirgelmez ilk yapacağım şey nikelajları boyatmak olacak:icon_tup:
Bu aşırı güçler çok hassas işçiik istiyor, dolayısı iel doğru insanlarla çalışmak zorundayım, 5sn lafını duymak bile güzel:)
maşallah allah nazardan saklasın....kazasız belasız iyi günlerde birlikte binelim ekürim....türkiyenin EN'lerinden birine sahipsin... kaliteli parçaları...kaliteli işçiliği...usta eller tarafından ayarlarıyla mükemmel bir yol canavarı çıkıyor ortaya...kim böyle bir makinaya sahip olmak istemezki...çok şanslısın....
hemen aklıma gelen bir soruyu sorayım...şimdi setup değişti...sıkıştırmamız artıyor...gücümüzde artıyor...sencede artık methenol desteğiyle yeni motorumuzu yüksek basınçlara daha güvenli çıkarmak gerekmiyormu? ...bunla ilgili palnın varmıdır öğrenebilirmiyiz ?
şaka maka dediğin gibi oldu valla:) saolsın bi denem, inşallah hepbirlikte kazasız belasız :icon_tup:
hemen sorunu cevaplıyim, ilk başlarda yüksek basınç basmayacağımız için metoyu sonraya bıraktık. :icon_tup: 0.7bar sıkılıncaya kadar, gaza gelmeden....
daha önce dediğim gibi gaz olayını bir süreliğini karaoğlana bıraktım :D
karaoğlanın en büyük rakibi belli oldu desene artık mutluay abi :)
maşallah parçalarıyla işçiliğiyle doğru adımlarıyla TR de en imrenilcek projelerden birisi olan coolvtec artık dahada hızlı inşallah :)
allah içine sindirsin abi, senin gibi güzel bi insana az bile, see u.. :)
allah kaza bela vermesin maşşallah
hocam her zaman imrenerek seyrettiğimiz ve doyamadığımız karelerin daha güzellerini bizlerle paylaşacağınızdan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Diğer arkadaş/abilerimiz ile sizlerin de öncülüğünde gelişmeye devam bu dünyada kendimize de yer bulabilmek umuduyla sizlere dualarımızı gönderiyoruz...
Hocam hayırlısıyla kazasız, belasız gazlamak nasip olsun :) Ne zaman geliyor araç?