Maşallah abi senin gibi birinin başına üzücü olaylar gelmesini gerçekten kaldıramıyorum ama sonu keyifli olacak gibi gözüküyor bu seferkinin, Allah gönlüne göre versin abi yakın zamanda CAR'ı otobanda görmek dileğiyle :)
Printable View
Maşallah abi senin gibi birinin başına üzücü olaylar gelmesini gerçekten kaldıramıyorum ama sonu keyifli olacak gibi gözüküyor bu seferkinin, Allah gönlüne göre versin abi yakın zamanda CAR'ı otobanda görmek dileğiyle :)
Saolasın Ali. Darısı başına...
Sulhi'nin de dediği gibi piston çapını genişletip bir de stroke yapınca bu cc lere ulaşılabiliyor.
Dankeşön sulhi kardeş:icon_tup:
Aynen Onur, en iyi setup oldu. Hani sefes alsın yeter durumu varya, uzun aradan sonra 250hp bile bana yeter posizyonundayım şu an:D
Saolasun canım benim:) Aynen dediğin gibi çok güzel oldu bu setup. Bütün parçalar bir biri ile çok uyumlu oldu.:icon_tup:
Gırtlak dolu tabiri bu olsa gerek :D Maşallah deişim fena..
masllah rabbım kazalardan belalardan ser gozlerden korusun... stroker ne marka?
bu arabaya her baktigimda e92 m3den ve hayattan soguyorum.. her pc basina gectigimde tek tek resimlere bakiyorm.. allah kaza bela vermesin allah utandirmasin rabbim her zaman yaninizda olsun..
Mutluay Abi Allah kazasız belasız Kullanmayı nasip etsin
Teekkürler:icon_tup:
Teşekkürler, stroker custom. 89mm crank+84mm custom pistons
amin cümleten. e92m3 den soğunur mu yaw:D arada değişebiliriz:icon_tup:
Aminnnn.
dün itibari ile first startımızı yaptık arkadaşlar:))))
hoca vtec first start - YouTube
rodaja çıkmadan önceki son hazırlıklar;
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...72525702_n.jpg
veeeeeeeee rodaj timeee :)))))))
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...34693084_n.jpg
Mutluay abı oıl coolerı ıptalmı ettınız
yoksa yenı bı cooler mı aldın ?
gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kaç psi basmayı düşünüyorsunuz acaba :D
Maşallah hem ciğerli hemde şık görünüm olarakta nokta olmuş jantlar özellikle çok yakışmış beyaz yakışıyor laciverte, kazasız belasız
Yeni bir video geldi arkadaşlar;
Özdin Varol | Facebook