maşaallah mertcan, kazasız belasız sıkıntısız günlerde kullanman dileğiyle :icon_tup:
Printable View
maşaallah mertcan, kazasız belasız sıkıntısız günlerde kullanman dileğiyle :icon_tup:
Çook beğendim vala kazasız belasız nazarsız kullan:-)
cok cok tşk ederım abıcımm
sagol dostum
abıcım cok sagol senın sayende ogrendık cogu seyı bılıosun cok sagol
tşkler
amın kardesım sagol
senıde beklıyoruz yenı set up la :)
sagolasın dostum
sagol kamerım
cok sagol abıcım tşk ederım
hedıyenı taktım arabaya :D
tşk ederım
drag dusunmuyorum
sagol sınancım tşkler
Maşallah, aracınızı en son Paşaoğlu'na getirdiğinizde ben de oradaydım ve aracınızı yakından görme fırsatım oldu. İyi günlerde güle güle kullanın.:)
ne denir ki bu araca :) maşalllah kanka iyi günlerde kullan
maşşallah, gerçekten çok başarılı buldum
kazasız belasız, en ufak sorunsuz güle güle iyi günlerde kullan
gözün aydın mertcan kazasız belasız sorunsuz binersin inşallah ;)
allah kaza bela vermesin mertcan iyi gunlerde kullan :)
Şükür kavuşturana :D
Motor kapağının renk seçimi süper olmuş :) Kazasız belasız , amcalarla başını arıtmadan , nazar değmeden kullanman dileğiyle :)
MasAllah kazasız belasız..cok guzel duruyor..
Bu işler gönül, emek, sabır, ve bolca para istiyor. Hepsini bir araya getirebilen ise emeğinin karşılığını alıyor. Çok sabrettin, çok sıkıldın, sana bitince çok güzel olacak, değecek demiştim. Sanırım ne demek istediğimi anlıyorsundur.
Plakan CAR olmasa da sen de bir cardeşimizsin mertjan. sana yardım etmicez, güvenmicez de kime edicez dimi ama? :)
Kazasız belasız, problemsiz keyifle binmeni diliyorum.
motorda kullanılan renklerle tamamlamiş kendini ve kusursuz olmus bence kazasız belasız..
aracın çok güsel.Allah korusun nazardan,beladan.bşi sorcam aracın bu hale gelmesi kaç $ tuttu?
combo sonunda oldu.dioyodum sana sabret diye..sırf sıkılma diya arabamı bıraktım sana:D:D
hadi hayırlı olsun gelince deneriz:D:D
Allah sorunsuz gazlamayı agız tadıyla binmeyi nasip etsin...
Çok güzel oldu gerçekten, Maşallah!..
Mertcanım hayırlı olsun,severek takip ediyoruz.MAŞŞALLAH...:heyoo::)
allah kaza bela vermesın güle güle bin kardeşim.
ek yı bana sevdiren arabalardan biridir bu vti....her geçen gün dahada güzelleşti ve dahada gelişti....kazasız belasız kardeşim...bol çuflamalı mutlu ve huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun....MAŞALLAH...