yoruma gerek yokkı kendını anlatmıs makıne :)
Printable View
yoruma gerek yokkı kendını anlatmıs makıne :)
Dönüp dönüp resimlere bakıyorum ya , maşallah maşallah :)
çok çok güzel olmuş makine...sahibinin kesesine bereket,yapan ustaların eline sağlık....
sc hakkında daha detaylı teknik bilgi alabilirmiyiz....turbo görünümlü sc :D
vallaaa maşallaa ki ne maşallaaa hani yazcak bişe bulamıyor insan :) ustamızın ellerine saglık araç sahibinede helal olsun :D ülkemizi yurt dışından temsil edecek nitelikli nadir araçlardan biri olmuş. Allah nazardan kazadan beladan korusun işalla :)
maşallahı var cidden,nefis duruyor...ellerinize emeklerinize sağlık arkadaşlar...
maşallah;)
motorun içi ne kadar derli toplu vede temiz maşallah 41 kere
İlk görüşte aşka inanmazdım taki bu fotografları gorene kadar :D
Maşallah ,kolay gelsin :)
maşallah.. işte yapıldığında böyle full yapılmalı. hem body hem motor.. :) hem arac sahibinin, hemde değerli ustalarımızın ellerine sağlık. hep böyle işler görmek isteriz.. tekrardan maşallah...bayıldım..
Maşallah ya belki yarım saat bakmışımdır fotoğraflara :icon_tup:
Maşallah süper olmuş... Kazasız Belasız kullanması dileğiyle
maşallah maşallah çok güzel görünüyor
Hay masallah ya.. Muhtesem olmus..
türkiye şartlarında bence zirve olmuş maşallah .emeğine sağlık uğraşı gecenlerin ..
Allah nazarlardan saklasın gerçekten çok iyi maşallah..
şuana kdar tr de gördüğüm görüntü ve motor açısından en iyi s2000 diyebilirim.. maşallah
Malzeme listesi bol ve kaliteli güzel bir araç. Yanlız bu body kitte farlar çok küçük kalıyo.
koca bir Maşallah. uzun bir süre TR ye gelmez böylesi. Sağlam yatırım sağlam araçlar çıkarıyor tabi. keyifle binin inşallah...
maşallahh..
bu nasıl ıs yaw :D masallah :D ellerınıze saglık :D
sözün bittiği yer... allah kaza bela vermesin harika bişi bu:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
masallah kazasiz belasiz arkada cift kaliper zaten ezmis
Aman Allahım!! Inanılmaz kalıtelı gozukuyor Maşallah...
maşşala ne deneblrki
Çok güzel bir araç çıkmış ortaya kazasız belasız hakkını vererek binsin sahibi inşallah:)
süper bi makina gerçekten ya hayran kaldım
Tek kelimeyle harika bir makina...
peakgarage onunden gecerken gormustum baya basarılı masallah kazasız belasız bınmek nasıp olsun sahıbıne ...
yeni resimleri fena maşallah araca :)
gürselin evoyla bu s2k yi beraber çekmek lazım yıkarrr 2 araç beraber..:):)
Hey Maşallah Çok İyi.
Sonunda hayalimizi gerçeğe döndürmüşler :)
Maşallah , Allah nazarlardan saklasın.
harika olmuş sert bakışlı asi çocuk olsun bunun adı :D Dikiz aynasında görsen korkacağın cinsten :) Tekeri düz bassın.....
derinn bir off çekiyorum ve maaşallah diyorum :)
İşçilik ve alınan kaliteli parçalarla orataya ayakta alkışlanabilecek bi proje çıkmış.Çok hoşuma gitti bu araç eskiden beyaz olan araçmı pasha tuningde body kiti hazırlanan ?
kit orjinal. paşa tuningde yapılan ile alakası yok.
+imzanı çalıyorum :)
arka frenler ne ole cift cift =))
http://www.drecu.com/galery/cache/Am...59.jpg_700.jpg
ınanılmaz asıl ve guzel duruyor allah kazasız belasız sorunsuz bınmeyı nasıp etsın