abim maşlhh cok guzel oluyo haddımı asmayarak bı kac soru sorıyım dedım abı neden 42 gıbı bı turboda buyuk kaz kelebegı kullanmadın ve sanırım yag sogutun orjnal kalıcak?2.5 lerde yag sogutucuya ıhtıyac oldugunu duymustum ama??
abim maşlhh cok guzel oluyo haddımı asmayarak bı kac soru sorıyım dedım abı neden 42 gıbı bı turboda buyuk kaz kelebegı kullanmadın ve sanırım yag sogutun orjnal kalıcak?2.5 lerde yag sogutucuya ıhtıyac oldugunu duymustum ama??
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
doğru duymussunda bende cok düşündüm ama..surekli bi pist yarişi yapmıycağim için düşünmedim.. gaz kelebeği konusuna gelince aklımda öle bi fikir var şimdilik marş yapıp rodaj yapıyım onu ilerde kesın alırım..
10 saniyelik gazlamalar yapıcaksın sulhi yaw ne gerek var yag sogutucuya basıncı düşürmeye falan
o yag hiç bir zaman 100 dereceyi gecmez gazlarken
ancak trafikte yükselir ona da fanlı almadıgın sürece engelleyemessin zaten
bence gerek yok![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
suby konusunda pek bılgım yok ama gordugum bırseyı solıyım.. 2.5 stı park halınde yaklasık 1 saat durduktan sonra calıstırdık yola cıktık 1 2 3 4 yaptık sonra yavasladık tekrar 2 3 4 5 yaptık yag sıcaklıgı 130 derece ıdı. arkadas sımdı greedy oıl cooler taktıbenım aracımdada suan greedy oıl cooler var 1 haftadır defıyı sıfırlamadım sehır ıcı dahıl gordugum maks yag sıcaklıgı 90 derece. sehır halındeyken 70 -75 derece arası gıdıyor. yarıs esnasında startta beklerken yagın ısınması daha kolay deıl mı? masallah aracına..
doğruda start alanında durduğumuz max 15 20 saniye bilemedın en fazla olsun 5 dakıka..ben sureklı pist yarişi yada sıcaklarda cok sıkan birisi deilim öle konularda arabamı inanılmaz kollarım..yanı su an duruma göre haraket edicem eğer yağ sıcakığım cok oLursa kesınlıkle oıl coller kullanırım.
Sulhi başkan, akslar ne oldu en son diff. ile sorun yaşamıştın uymamıştı?
kankacım aynı setup da zn YE Bİndiğimide 6000de full boost ve 8200 rpm redlıne yapıodu..ben erken dolmıycanı biliyorum bana o dediğim rakkamlarda gelsin sorun yok![]()
Hadi sulhi artik be cok gecikti bitir artik
Zn 4500 gibi 1 bara geliyordu ama yurudugu 5500 civari oluyordu, roll veya drag arabasi icin zaten ideal degerler bunlar adam viraj veya pist yapmayacak neticesinde. Devir araligi cok onemli bir mevzu degil kullanilacak kosullara gore misal 4. Viteste 2000 devir bandinda 40 km de yapabilirsin 80 km de onemli olan budur ki 2.5lt makinanin offboost ve cruise bolgeleride canli 2.0lt ile karakteri farkli.
Hadi artik istanbula giden bir subaru nasil olur goster gc8 istanbul kollari baskani![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)