bende haltech iat vardı, yollardım:)
Printable View
bende haltech iat vardı, yollardım:)
Hks egzoz söküldü joke seyircileri üzdü :D
:) geri geri yanasırken park sensörü olarak kullan koray egsozu önce o degsın ses gelınce durusun :D :D 3 5 cm içeri aldırsan ıyı olur moruk. ama kötüde durmamıs hayırlısıyla gazla artık ufaga tefege takılma.
Xor agabey enkeiler daha iyiydi sanki, birde eksozun kafasını kesip siyaha boyarsan daha iyi olur sanki bu arada markası yed mi :D
Son olarak direğin ordan dönüp geliyimmi :D
Yok geçen hafta geyik yaptığımızdan ben dahil çok kişi ceza aldı, tekrar olsun istemem :)
arka taraftaki bağlantı kıvrımı çok iyi oldu onu bozmak istemiyorum, dışarda alan kısımdan biraz kesecem en mantıklısı :)
İnşallah kankacım :) c.tesi full güneş 10 derece, pazar 13 full güneş :)
Egsozuma laf etmeyin len, Özel olarak civic sedan için yapıldı o egsoz yed falan değil , ben kullanmıyorum koray kardeşime sattım, Kesme kanka egsozu öyle kalsın kullan güzel güzel kesince turşu olur o kafa,
Kanka maşallah güzel olmuş jantların, yalnız bi çıtır daha bassan kendini daha çok gösterir gibi..
Bi de önde ki ek çok aşagıda arkaya göre o yüzden arabanın arkası havada gibi duruyor.. Ona bi müdehale et..
Ayrıca eksoz çok kötü duruyor kanka, güzel bi hks daha iyi olur gibi.. özellikle slash cut..
egsoz için yanık uçlu bi hks cok güzel olabilirdi acaba düşündünüzmü?
Yok kanka ben basık araba sevmiyorum bu şekilde dilediğim gibi kullanabiliyorum ay sürttü ay değdi derdi yok :D
Ek'i sökecem mekanik bütün işlemler bitsin boya ile ilgili ufak tefek yapmam gerekenler var sıra onlarda.
Bundan önce Hks Hi Power vardı zaten kanka sesten sıkıldığım için sattım bu daha kibar ve en önemlisi sessiz :)