debriyaj ve fren sanırım :) başka bi eksiği yok çünkü
Printable View
debriyaj ve fren sanırım :) başka bi eksiği yok çünkü
Daha var ama hedeflediğimiz sağlıklı sorunsuz güç için bunlar yeterli olan kısmı. Allah güç kuvvet versin işlerim daha iyiye giderse fazlasınıda yapmak istiyorum. Çünkü tekrar bir araba yapabilecek vaktim kalmadı bununla emekli ederim kendimi tuning sektöründen :)
masrafların yanında bende sana kol böreği yaptırayım hediye koray beyyyyyy :D :D
hayırlısıyla güzel olur inşallah :)
methanol alıcakmısın abi ? bildiğim akadarı ile AEM'e sıcak bakmıyordun :)
1 tur gezdireydin eyiydi..
lan böcükkk satış koydun :D
bilinçli devam eden projelerden biri. ilgiyle takipteyiz kazasız belasız koray. h.sonu başarılar ;)
Debriyajımız Performans Debriyaj Şahin abiden bugün kargolandı yarın elimizde Cuma gecesi kısmetse ayara çıkarız :)
Hayırlı olsun kardeşim :)
Hadi beklioruz abi
UL ye okadar niyetlendim alamadım..
Wagon a niyetlendim olmadı yine askerlık vs..
Bak dediydi dersin koray..Jübileni yap..Alıcam senden bunu :)
Şaka bi yana cok cok sevdiğim takip ettiğim bi aractı..Rabbim sıkıntısız binmek nasip eder inşallah :)
Debriyajımız gelmiş hoşgelmiş :)
http://b1210.hizliresim.com/12/5/dnvbc.jpg
Serdar ustamiz coştu sanzuman atildi mars yapildi :) yarin sabahtan Cem abimle ayardayiz :)
hadi hayırlı olsun:)
hayırlı uurlu gazlamalar inş.
https://www.facebook.com/koraycagira...9?notif_t=like
0.8 bar, avans yok, 7000 dönüyoruz :)
500 misli basarım bu gece 14 psi basacaksınız saylaların burdan belli oluyor lan kuduruk :)
Hay frenine doğru ya unuttuk onu lan kıbrısta yokmu alalım çıkma falan bi kupona bakar
İstediğin sayfa bulunamadı.
bulsaydık sayfayı iyiydi :D
hay masallah koray, kazasiz belasiz.
yoklan gozukmuyo koray :S
bize açık değil ağabey :D
İstediğin sayfa bulunamadı.
Artık geçerli olmayan bir bağlantıya tıklamış veya adresi yanlış yazmış olabilirsin. Bazı internet adresleri büyük/küçük harfe duyarlıdır.
Ana sayfaya dön
Önceki sayfaya geri dön
Koray abi araç subaru fest'e yetişemedimi?