emeğin karşılğı sadece.
Printable View
haklısın emeğe paha biçilemez..
ama atıyorum şuan bu araç 100bin tl derseniz soru işareti olan olacaktır
ama 40-50 bin derseniz herahalde her ay bi tane yaparsınız :D
Çocukluk hayalim countach. cok güzel olmuş. renkte güzel bence...
Çok tatlı olmuş.. resimlere hayran kaldım... tamamen emek.. ellerinize sağlık.
daha iyi olucak 2.si inşallah
Bu tarz projeleri TR görmek gerçekten çok güzel bir his, yapanların eline - emeğine sağlık..
arkadaşlar akşam es garajın sahibi erkan abimiz size proje hakkında daha açıklayıcı bilgiler vericek proje hakkında herşeyi hatta ve hatta yapmak isteğiniz tasarımları fikirler almak için ona sorabilirsiniz
detaylar konu başlığına eklenecek.
herşey harikada allah rızası için şu sisleri sökün ordan...
yapmak güzelde türkiyede trafiğe çıkarma şansı yok ah şu kanunlar bi değişse
walla helal olsun ülkemizde bu tip işler gördüğümde büyük gurur duyuyorum inş sorunsuz bi biçimde tamamlanır
o parayi verip vitrine araba koyacak adam varsa alsın koysun hadi görelim bizde ???? yanlısım varsa düzelt lütfen seninde 8-9 tane STI vardı ve 5-6 tane evo'n vardı öle biseler demisden tuningpeugeot zamaınında isminde burakdı sanırım ? yanlısım varsa affoola ama eger buraksa ismin öle biseler demisdin.. sen buraksan koyarsın o ayrı mevzuu :) evet hatırladım burak gözaldı ismin,tanışma bölümünde ismini sölememişsin nedense ??? eger sen o deilsen kusura bakma arkadasım.
tanışma bölümünde ismini cismini tam anlamıyla ne iş yaptigini vs yazarsan bizde bu soru işaretlerinde kalmayız.tesekkürler ilgilendiğin icin..