Maşallah bence çok güzel olacak
Printable View
Maşallah bence çok güzel olacak
maşallah kardasım aracın cok ıyı gozukuyor .dun gidişini gormek nasıp olmadı ama baska sefere ıns..
Masallah elde edilen guc iyiymis, kazasız belasız kullanın
Ben de hep düsünüyordum tr de hic yapılmadımı diye 335i ve 335d ler, gorunce sevindim
Aklıma takılan konu, sanzıman dayanabiliyormu bu güce ve torka?
Masallah atasehir mc'de yakından gordüm gercekten güzel arac
m5 i gecer ozaman bu yahu:soru:
Maşallah Kazasız Belasız Sürüşler.Eksikler Tamamlanınca Fena Olucağa Benziyor :)
maşallah.Çok güzel olmuş.M5 senın rüzgarına girer artık
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin, süper oluyor ;).
JB3, filtre ve egzozlu bir 335 cabrioya binmiştim bayağı bir inceleme fırsatım oldu tek kelimeyle harika bir araç. Sesi gidişi konforu sportifiği herşeyi aynı anda yaşatıyor ama enteresandır iyi yanlayamıyor gerçi benim bindiğim arabada 265 lastik vardı. Sureklı dsc kapalı gıdıyoruz fakat azcık salar gıbı oluyor dahada bırakmıyor kontraya bıle dogru durust gerek kalmıyor. Çok zevklı bir araç :)
Maaaşallah
bundan daha iyi olcak dimi :D
http://www.youtube.com/watch?v=5nq5v...eature=related
map 8 ve intercooler ne zaman gelio? şu andaki gücde tatmin edici m5 ve cupra ile olan videoyu izlemiştimde map 8den sonra cok daha iyi olcakdır armagan abinin arabada da map 8 mi vardı?
maşallah aracınıza ben 335 lerin yazılım + egzozla e92 m3 leri geçebildiğini biliyodum ama bukadar kolay 500 lere dayandığını ilk defa duydum orjinal turbolarıyla yani. birde şanzıman bu +200 güce sıkıntı yaratmıyosa bmw gerçekten çok potansiyel bi araba yapmış helal olsun demek lazım
Müthiş, maşallah...
maşşallah cok fena makina :)
Herkese teşekkürler. Projeye Hafif krank valley ve methanol kitde eklenmiştir. Intercoolerdan sonra yapacağımız ilk 2 şey budur. Daha sonrada arabayı hafifletmeye gideceğiz:)
maşallah çok güzel olmuş.
1.35 olmazmı :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...emsalsiz/detay
masallah cok guzel proje , 335 135 bunlar cok keyifli araclar kasa olarakta cok guzel duruyorlar .