Mavi serviste İsmail usta ile birlikte yaptık aracın herşeyini.
JB3 ü yaklaşık bir 8 ay önce JB4 e çevirmiştim zaten. Turbolar değiştikten sonra JB tabiiki yetmeyecekti onun yerine Active Autowerke nin programlanabilir beynini kullandık.
Yazılımlar JB3 ve 4 ün yaratıcısı Terry Burger tarafından yapılıyor hala bu hafta son mapi göndercek.
video ekleme sansın varsa super olur![]()
Olgar deneyecek birilerini bulamazsan pm atman yeterliMotorlarla deneriz seve seve
))
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
Maşallah,proje çok başarılı olmuş![]()
Downpipelar 60 lıktı 76 lıklarla değişti. 2 adet HKS son susturucu kullanıyordum. Son susturucuları teke düşürme kararı aldım daha tok ve güzel ses için.
Akropovic son susturucu siparişi verdim ondan sonra muhteşem bir ses alıcaz inşallah.
Ekstra olarak Eibach / PRO-Street-S coilovers siparişi verdim virajlarda daha sağlıklı gazlamak için.
Ve şu anlık son olarak Active Autowerke Blow off kiti siparişi verdim.
hpf'de 335i için single turbo projesi hazırlıyor son durum ney pek bilmiyorum.
Yalniz konuya soyle bir yorum yapiyim ben m3 un farki sadece lsd deil tabikide, komple suspansiyon farki iz genisligi edc vs gibi farklari var yani yuruyen aslinda komple degisik. ama 335de cok basarili olmus bu haliyle..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)