Hemşerim dewam kolay gelsin
Printable View
Hemşerim dewam kolay gelsin
bence westegate gelesiye kadar arabaya fazla yüklenme.hatta hiç yüklenme.öyle bi ayarlaman gerekiyor ki.avans-yakıt-bar üçlüsünü mükemmel bi şekilde düzenledikten sonra,araç ve yoldaki yük durumuna bağlı olarak gaza basma durumuna varana kadar hepsini kulağınla hissetmen lazım.yoksa bende olduğu gibi çok tehlikeli durumlardan son anda kurtulabilirsin. :):):)
Ya benim durumum çok karışık elimde bir tane pompa var 5 bar diye biliyordum ancak sisteme bağlayıp çalıştırdığımda regülatörün göstergesinde 7 barı aştı doğal olarak taşırma hat safhada oluyor şamandıra ayarından ne kadar kısarsam kısayım yine taşıyor bir seviyeden sonrada şamandıra tam kapatıyor bu seferde karburatöre hiç benzin girmiyor (arası yok) böyle olunca basınç 8 bara yükseliyor ne iş anlamadım bu pompayı 5 bar diye almıştık oysaki.
Şu an sistemde daha düşük basınçlı bir pompa var 0.8 gibi bir bar değeri var taşırma vs. olmuyor ve ortalama 5000 - 6000 devire kadar hiç bir sıkıntı olmuyor ama daha sonrasında yığılma söz konusu oluyor şöyle 1.5 yada 2 bar kapasiteli bir pompa bulamadım bir türlü sanki pompa basıncımı 1.5 yada 2 gibi bir değere çıkarabilirsem bir sorunum kalmayacak ama şöyle bir şeyde var bendeki regülatördede bir puştluk olabilir tahliyesi var ancak tahliye etmiyor gibi çözemedim bir türlü mantığını zaten tahliye yapsa diğer basınçlı pompada neden taşırma yapsın fazlalığı tahliyesinden depoya geri vermesi lazım.Üzerindeki ayarı ile ne kadar oynarsam oynayayım değişen hiç bir şey olmuyor ibre hep aynı değeri gösteriyor.
Aldığım regülatör Ankara/Ostim de bir firmanın ürettiği regülatörü adamın emeği var para kazanıyor o yüzden kötülemek istemiyorum ama ben bir türlü düzeni ayarı tutturamadım aldıktan sonra bir kaç kişiden de benzer olumsuz yorumlar aldım,bilemiyorum.
Ya konuştum onunla ama benim söylediklerimin aksini söylüyor tahliye konusunuda söyledim tahliye eder etmeme gibi bir durum olmaz diyor ama durum böyle ben pazartesi tekrar arayıp bir daha konuşacağım onunla.
hocam yokmu guzelımzde bı degısıklık ?
Umarım istediğiniz gibi olur kolay gelsin :)
çok güzel proje dewamlı takipte olucam allah utandırmasın kardeşim
Teşekkürler arkadaşlar çok daha iyilerini siz başarırsınız umarım.Bu ara işlerden pek fırsat bulamıyorum ve birazda boşladım aracı son olarak motor kaputu altında biraz güzelleştirmeler yaptım boost saati alıp montajını vs. yaptım yakında videolar çekip eklicem inşallah bir aksilik olmaz ise.
hadi hayırlısı abi bekliyoruz...
projenın merakla takıp edeceğim.
kolay gele...
Harika bir şey çok güzel çalışma..
Teşekkür ederim hepinize ayrıca çağrım msn den yardımların için ayrıca sanada teşekkür ederim kardeşim :)
rica ederim abim her zaman :)
Masallah Allah utandirmasin...
maşallah kolay gelsin
Gelişme yok mu :)
Pek bir şey yok aslında regülatör sorunu yaşıyorum şu anki mevcut regülatörüm lanet bir şey en kısa zamanda kurtulacağım ondan şimdilik bir gelişme yok pazartesi blow off um geliyor montajını yapar fotoları eklerim regülatörümde gelince ayarları yapar videolar çeker eklerim buraya inşallah :)