Rekord_65 Nickli Üyeden Alıntı
işine geldiği gibi anlama,koca karıyı ne kadar boyarsan boya ne kadar makyajlarsanda makyaşla koca karı koca karıdır...sen her tarafıda yeni desen ne olur,eski diyorsun 70 li küsürlü aracın var sen 65 model opel sahibi oldunmu hiç_? bildiğin 124 gibi ist te bulamadımda parçasınıda antalyadan buldum olayı bunda geçmiyor adamım.taa almanyalardan parça getirttiriyoz biz arabaya garantilimi parça yo garantilide değil.takıyorsun parçayı örnek veriyim bir salmastra aldım almanyadan getirtdim,öncesinde 280 mersedeslerin 6 silindirlerin arka kran keçeside salmastra dedilerki olur 5 kez taktım 300 milyonu vermemek için.10 lira mercedesinki 300 lira da opel in orjinalinki.orjinali geldi taktık yine grank geçesi yağ veriyor muayenede kaldık.300 ver sonra dayağ kaçırsın olucak şeymi bu,oluyor işte yeni olsa opel kaçırırımı kaçırmaz,kaçıran yerini yap kaçırmıyan yeri koyveriri 2 gün sonra eskinin derdi bitmez.düşün 45 yaşındaki bir aracın neyini bulabilirsin şu türkiyede civatasını bile bulamıyorsun.bunlar hep neyden yoktan yeni aracımız olsa kim uğraşır eskiyle.şunu anlatmak istiyorum şimdi yeni araç ağzı tofaş cının ağzı ile konuşuyorsun parçan var borun ötüyor.bu işleri çaresizliği ben kadar bilemezsin ve emin ol ben kadar da para dökmemeişindir bu araç yürütme olaylarına mangalda kül bırakılmıyor lafa geldiğinde.hadi bana bul opel rekord un avrupa ve dünyada sibob lastiklerini_?