300hp guc crx ıcın cıddı bır guc bunun farkındasındır:D Seni havalanlarında gormek ıstıyorum artık :hahaha:
Printable View
300hp guc crx ıcın cıddı bır guc bunun farkındasındır:D Seni havalanlarında gormek ıstıyorum artık :hahaha:
masallah cok guzel bir ise el atmissin insallah araban cok cok guzel gider :)
bende boyle birsey yapmayi dusunuyorum biraz konusabilir miyiz darkness_? time-r@windowslive.com msn adresim eklersen sevinirim.
hayran oldugum araclardan bırısı
super proje
beygir başına 3 kg !!! tutunma problemi olmazsa ali ağaoğlu'nun garajındakilere kafa tutar, allah utandırmasın kardeşim ;)
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip ettin
kolay gelsin umarım hedefine ulaşırsın:icon_tup:
grds hayırlısı olsun kazasız belasız bitsin projen
CRX uçuyor yaptım olacak :D haha
Yalnız çok gidiyor araba maşallah ya bide o arka bagaj hafifledimi off :)
can allah içine sindirsin. Süper gidiyor Kendi arabamdan sogudum indikten sonra. süperrr güle güle bin
maşallah can,Allah içine sindirsin :icon_tup:
araştırdığım ve türkiyedeki crx üstadlarından bildiğim kadarıyla 300 bg civarı güçlerde şanzıman da akslar da gömlekler de sorun çıkartmıyor. şuan için zaten gücüm yeterli,arttırmak istersem bu üçlüye ve beyine el atmam gerekecek,o da şuan için çok zor :) öncelikle süspansiyona bişeyler yapmam lazım lastiklerden sonra..
saol abi bu kadar malzemeyi arada askerliği de sayarsak 1,5 seneden fazladır toplyorum :D işler çok iyi olmasa da allah bereket versin, askerden gelince motor içi ve frenler için kredi çektim şmdi paşa paşa onu ödüyorum :)
amin kardeşim sağol,senin de projenin bittiği ve basınç açacağın günü bekliyorum,dediğim gibi benim projenin ilerisine ışık tutacak senin gömlekler :)
frenleri takmadım daha ama takacam,standartken bile durmayan bi arabayı turbo ile başka türlü durdurmam mümkün değil :hahaha:
evet kardeşim nereden nereye :) 5 sene öncesine kadar kartal slx e biniyoduk,sonrasında 3 sene 1.6ies ki hala babam kullanıyor,
2 sene önce crx stock ve şimdi de turbo :) 5 senede ciddi hızlandım :D evrim geçirdik :)
tamam birazdan ekleyeceğim,turbo işi zor ,sabır ve biraz da para gerektiren bir iş ama keyfi cidden başka,o ani hızlanma ve tork hissi çok değişik.. top speede kitleyip uzun süre gidemezsiniz ama başka atmosferik 2.0-yada 3.0 arabalar 200 e çıkana kadar siz 200 e çıkıp bide durup sigara yakmış olursunu :hahaha:
teşekkür ederim serdar abi,kule gergileri ve direksiyon hala duruyor zevkle kullanıyorum :)
tutunma problemi malesef var, yeni lastik alıcam o zaman bi nebze problem azalcak ama çözmek mümkün değil,ama böylesi de çok zevkli inan :)
arabam belki bu sitedeki ve izmirdeki diğer turbo hondalar kadar kuvvetli ve hızlı değil ama bu stock birçok araban (ferrari porsche lambo faln hariç) hızlı olduğum gerçeğini değiştirmiyor :) ağaoğlunun garajındaki bi çok arabaya kafa tutabilirim yani :D ton başına verdiği güç nerdeyse atmosferik bi porsche kadar sonuçta :)
farkındayım ama havaalanı falan abartma görkem :D
draglar için konuşuyoruz zaten görkem,şehir içinde polyester bagajla gezmem ;),viraja gelince istediğini yap yine viraj içinde gaza basarsan düz gidersin yapacak bişey yok :D
haid bakalım can bi dahaki geldiğimde gazlayalım bol bol
hepinize çok teşekkür ederim :) allah sizlere de nasip etsin :)
teşekkür ederim bende sizin konunuzun takipçisiyim :) tr de hiç yapılmayan bişeyi yapıyorsunuz,ayarlarını güzelce oturtabilirseniz sizin aracınız da ciddi anlamda şaka makinası olur, sonuçta crx tipi olarak daha spor ama 79 model kadett 150 bg bile olsa 790 kg ile :D yanından geçtiğiniz arabalardaki insanların yüzünü görmek isterdim :hahaha::icon_tup::icon_tup:
teşekkür ederim :)
sağolasın akıncım,o akşam yolda kaldığımızın sebebini biliyosun dimi :D sigorta atmış ahahaha :hahaha:
sen biliyosun hüseyin az biraz nası gittiğini,ayardan sonrasını ben bilmiyorum ama 0.2 bar basınç kısılsa da 6 derece avans verildiği için hızlanmış biraz daha :)
sizlere de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim selçuk abi & erol
eskiden beri tanışıyoruz sizler bu arabayı ne kadar çok istediğimi biliyorsunuz :)
erol seninkisi kadar hızlı olmasa da kendi çapında hızlı buda :D basıncı kısarsan deneriz bi ara :D
allah o crx'lerın bagajını agır yapanı varya arkadaş bı bagaj bu kadar mı agır olur ya arabanın yarı kılosu bagajda gıbı :) proje guzel kazasız belasız inşallah
ben si turbodan biliyom ,evet o turbonun doldururken ki sesi ve zevkini hiçbir şeye değişmem allah turbona zeval vermesin
kol nasıl çıkıyomuş si turboda gördüm :D
300 hp 4e kadar sarmak demek :D:D tebrinkkler :D:D