maşallah AL güzel sıkıyor :) sorunsuz yürütmek nasip etsin Allah ;)
Printable View
maşallah AL güzel sıkıyor :) sorunsuz yürütmek nasip etsin Allah ;)
perşembeye inş projenin sonucunu görcezz hadi hayırlısı :)
kanka son 1 gün için kıpır kıpır ediomu :D :D
kardesim naptın senin deli gayıdı:)
kardeşim sorun çıktı araçta 1. silinidir çalışmıo ne yaptıysakta çalışmadı saolsun cem abi ugraştı o kadar ama silindir kapagını açıcam buğün bakalım arızayı bulmam lazım elektronik olarak yapılcak herşeyi yaptık mekanikte bi problem var muhtemelen subaplar acık kalıo işte böle kardeşim acınca hbrleşiriz yine :(
allah kaza bela vermesin maşallah güzel olmuş
:( supapları ayrına baktımın ? yada eyik falan olmasın supaplar? supapları alıstırdımın?birseye ihtiyacın olursa haber eden grds.
benim aklima gelende eyer isemenle ateslemen varsa..bence direk sibop ayarindan kaynaklaniyordur..zaten senin arac gecen ilk ayara geldigindede sorun vardi sibop ayarinda..ona bence iyice bakin
sorun çözüldü yüzde 90.... eksantrik yanlış gelmiş :) yarın inş eksantriğim emme manfoldum ve gaz kelebegim gelicek sorunsuz calışır inş
hade hayırlısı grds. insallah allahın izliyle halledende goruruz videonu:)
maşallah güzel ve zor bir proje allah sabır versin
bursa özen-iş ısuzu
kadran vidyosu bekliruz artık, kazasız belasız bin masallah
sorunsuz bitsinde her türden videosunu cekcem bu çektiğimiz cefanın bide sefası olması lazım :)
draglara yetisebilecekmisin?
kapagı geri sökmüştüm kardeşim bugün geri takıcam gecende yürüdügüm ayarla sorun çıkmadan yürürse gelicem ama zannetmıorum sağlıklı yürüceni
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
sonunda sesini duyabildik :)))) ilk marş