hocam tebrik ederim öncelikle, bu kadar Custom calisildigi icin bana göre en degerli projelerden tekrar tebrikler.
Printable View
hocam tebrik ederim öncelikle, bu kadar Custom calisildigi icin bana göre en degerli projelerden tekrar tebrikler.
maşallah emeğinize yüreğinize kesenize sağlık. çok güzel bir motor. 250hp si nasıl gidiyor biliyorum. 300 un ustu mukemmel olur tadından yenmez ınsallah gonlunun ıstedıgı gıbı olur.
Her gün sabah akşam kullanılabilen kliması bile üzerinde olan tertemiz çok keyifli bi GSi oldu maşallah ustama :)
Ya emeğinize elinize sağlık ustanın kıymetini bil derim gerçekten helal hoş olsun uğraşmış emek sarfetmiş Selim Usta bana göre eli öpülesi adam...
İyi günlerde kullanman dileğiyle inşallah sıkıntı yaşamadan binersin gazlarsın okurken içim bi hoş oldu senin aldığın keyfi tahmin dahi edemiyorum şu an...
ustanın işçiliğini çok beğendim fakat neden ön paneli kestiniz tam anlamadım
daha ufak bir intercooler alınsa tampondaki boşluğa geçse olmaz mıydı
maşallah gayet güzel olmuş 2871 alttan dolar zevkli turbodur c20let ile
opel de diğer araçlar gibi hergün kullanılır neden kullanılmasınki
2 senedir nerdeyse hergün kullanıyoruz :D
Maşallah çok güzel olmuş proje, işçilik custom çalışmalar gerçekten başarılı. iyi günlerde kullanın.
ustanın emeğine sağlık güzel bir iş çıkmış :)
sende çok iyi anlatmışın engin darısı başına diyecektim ama SUV yi çoktan satmışssın :)
yok sığmıyor zaten, intercooler çok daha ufak yapmanız lazım. pek efektif değil ne yazıkki ön tampon.
abi onu demiyorum HULK u diyorujm ben :D
SUV değil SVU :)
F28 de çok güzel de parça sıkıntısı çok ne yazıkki, sekromençti ıvırdı zıvırdı bulunması zor, temizini bulmak ayrı zor :)
bulduysan ne güzel :)
abim valla selim ustayada sanada helal olsun,valla süper iş çıkarmış 41 kere değil 41000 kere maşallah nazar deymesin,ama şunu söylemelimki kaputtaki sonradan açılan v şeklindeki delikler olmamış sadece tek kusuru.daha değişik bi hava deliği olmalıymış bence
Degisik projeler gormek guzel gercekten.
Ustanizinda arabaya extra bisiler katmasi cok keyifli.
Isallah istediginiz gibi olur bitince.
maşşallah çok güzel olmuş ellerinize sağlık let normalken bile çok tehlikeli bu kim bilir nasıl olmuştur uzarken göz görmez herelde :D bnde c20xe kullanıcısıyım nisan da turbo basıcam piston ve kollarını aldım tavsiyelerinizi beklerim nazar değmesin
elinize saglık masallah çok başarılı olmuş . Allah utandırmasın !
çok güzel bi anlatım gayet zevkliydi okurken Selim ustayada tebrikler :)
Hulk köpeğin olsun moruk hayırlısı ıle bıtsın herkes bınsın ınsallah