kımse benı yanlıs anlamasın olmaz dıye bısey tabıkı ama suan ıcın 5 6 sn gıden bı opel yok bana fark 4 sn gıtse denerım
en hızlısı gelsın derken ben denerım dıyorum kımseyı kucumsemıyorum :icon_tup:
Printable View
kımse benı yanlıs anlamasın olmaz dıye bısey tabıkı ama suan ıcın 5 6 sn gıden bı opel yok bana fark 4 sn gıtse denerım
en hızlısı gelsın derken ben denerım dıyorum kımseyı kucumsemıyorum :icon_tup:
La olm kaç aylık mesaj ne gaza geldiniz birden (:
Mantacı arkadaş saman alevi gibi biri.
Geçen sene eylülden beri (2013 eylül) manta ha çıktı ha çıkacak mesajları ile hevesimizi kursağımızda bırakıyor.
Bir çıkacak pir çıkacak adam, 2000cc atmosferik 4 silindir 1000hp bir araba çıkacak görreceğiniz ebenizin örekesini (:
Neyse manta her zamanki gibi 1 aya hazır olur kar paketlerini takar rolling e çıkarsınız orçun :o
youtube da çıkan ilk videodan ben 6 sn gibi görüyorum kadran sapması dediğin çok doğrudur. ancak bu videolar o arabanın son videoları değil son halinde 6 sn civarında idi. bir karşılıklı ispat yarışı yapmak değil niyetim sahibi de belki fark etmemiştir muhtemelen. ama son halini kendisi görse paylaşırdı. 9 sn koştu demişsin en iyi giden onun için yazmıştım ki 9 altında koştuğunu görebiliyoruz.
suan oyle bır araba yok 3 4 kere kosması benı tafmın etmıyor benım yazarkende en stabıl suan dedım olmayacak bısey degıl tabıkı 5 sn de kosabılır ama
suan ıcın oyle bısey yok son halı degıldı dedıgınhalınde sonra ne oldugu bılıyoruz benım gordugum en stabıl gıden sureklı gıden 9 sn astra vardı
suanda kaddet var bızım cıktı oda gtx 2867 var 1.55 sorunsuz bı sekılde rısk almadan 8 xx kosuyor
yakında zamanda emre cıkar oda ıı sure yapacaktır benım opel dusmanlıgım degıl sevgım var olanı konusuyorum ben
ve ınan kadran umrumda degıl dbn baglayacak ve sure alacak gecerlı egımde
bızım astra kadrana gore 5 sn gıdıyordu ama dbn 9.5 kostu buda oyledır demıyorum ama ben olanı konsuyorum
selım abının de dbn vardı cıcegım :) onuda soyluyorum sınanın etrafında donerken sınan 11 12 sn gıdıyordu
selım abı ıle sınanın arasında cok bısey olmazdı lsf nın en ıyı cıkartacagı sure 8 xx dı
selım abının kullanmasııle 9 cıkarmastı gıderler bellı kanka 400 450 astra 8 basına duser en ıı sekılde
benım dusuncem bu
bu arada bu konuya ozellıkle yazıyorum turbo1 nıckle abıye ozel
en hızlı opel kımse alsın gelsın gıderım var :) mayısa kadar sure ona bana cok gelır ya ınsallah projelerı bıter :)
En hızlı Opel e Emg baskanla ben karar verecem diğerleri rahat olsun
Konunun sahipleri yok piyasada siz burda yiyin birbirinizi :)
Eyüp 70 80 kg bir adam eğimde hesaba katarsak en fazla iyileşeceği 1 saniye orçun da 8 ler diyor zaten
400 450 hp bir araç 7 - 8 - 9 aralıgında gezer
500 + olunca bir bakıvermişssin bir anda 5.5 - 6.5 arası arabası olmuş okadar fark ediyor 50 100 hp
ayrıca benide yanlış anlamayın ama süre kasmak isteyen GT30 dan aşşa turbo takmaması lazım
ınsıgnıa konusuna acıklık getireyim sahibi 100.000 tl üzerinde para döktü arabaya 100-200 u 7.5 sn kosuyordu. 3 ay kadar bınebıldı sadece sanzuman dayanmadı ayarını kıstılar 550 bg olarak kullanıyorlardı en son. 650 bg guc aldılar arabadan dahada gideri vardı ama ömrü okadarmış :)
yo bende 6-7 saniye koşuyor demedim zaten de,
9.5 dan iyi giden opel yok diyince Orçun efendi :D , ona istinaden dedim,
neyse olmuşla ölmüşe çare yok o taraklarda bezimizde yok zaten 1.4 hacim candır :D
Sinan gelsin o yazsın en hızlı bendim ulan desin olay kapansın :D
kankacım bastan soylıyım yıne
pıyasanın en cok kosturan opelı sınandı turbo olarak 350 400 dynojet guce sahıptı ve 9.5 sn kosuyordu
lsf ondan 50 100 hp arası kuvetleydı ama f25 kullanıyordu 3 vıtes cok uzundu ve ben en ıyı 8 xx kosardı
o stuplarda yanı 350 450 hp arası bı astra gıdebılecegı bu malasef
suan mecut kaddet gtx 2867 kullanıyor e50 1.55 basıyor astradan hafıf f28 kullanıyor ve onunda stabıl gıdebılecegı 8 xx ler
astra konusuna tekrar donersem 7 xx ve altı kosabılmesı ıcın bugunku mevcut dynoda 450 500 arası cıkarması gerekıyor bunun yanında cok ıı lastık kılıt ve sanzıman oranlarının cok ıı olması gerekıyor saglam bır f20 3.55 oranlı gerek oda kırılmaması gerek
aslında bunların hepsıne emre cevap verıcek en dogru surelerı onla gorucez bunlar sadace benım fıkırlerım
Biraz offtopic olacak ama, şu elemanın Kadett felaket gidiyor 3 yıl önce bu videoda 4.57 100-200 ü var..
http://www.youtube.com/watch?v=U7Sd22tGXSY
Bu da bu seneden 200-300 ölçümü, 7.3sn :D Toyo R888 lastik ile.
http://www.youtube.com/watch?v=9geYPXFk42Y
19 mayıs dbn nin pc görüntüsü de bu, 100-200 4.72sn
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...30&oe=550E188E
2.8 BAR 750 HP BIZIM KONUSTUGUMUZ 450 HP baya offtopic oldu