yok de o zaman :D
hedef süre kaç şu an
Printable View
aslında ilk yarış hedefimiz şu demekten ziyade aracın iyi ve kötü yönlerini değerlendirmeyi düşünüyoruz ona göre yeni parçalara karar vericez ya da bu şekilde devam edicez geçen sene 15.1 den 13.8 e geldik bu yıl setup geliştirmeye bu şeyler acaba 12li süre yapabilir mi diye başladık biz de bilmiyoruz sezon sonu best time çıkar
pt53 ve pt52 arasında bi egzantrik ph5.güzel tercih oldu bence.
inşallah 12 leri görürsünüz.konyaya gelmek isterdim ama mesai yazmışlar çok kötü oldu izleyemeyeceğim malesef.
pt52 leri takıp timing ile daha patara kütere çalışmıyomuydu nasıl daha egresif egzantrikte daha stabil rölanti oldu hayret ettim.
yanlış göndermişler onları ph3 onlar:D
ehehe yok 52yle de en son ok gibiydi ph3 turunu tamamlıyo bunlar kapağa çarpıyo
az önce turladım biraz 52yle biraz alakasız gibiler :)
Maşallah kankaa 12.900 yaparmı ecebola :)
tek parca fıber kaput camurluklar ve tampon yapılırsa camlarda polıkarbon olursa tadından yenmez :)
pt53 seviyesinde bile değil ne pt54 ü. ;)
ayrıntılara buralardan bakabilirsin kardeşim istersen.
Kent Cams - Product - Camshaft / Camshaft / PT52
http://www.newman-cams.com/pdf/citroen.pdf
Kent Cams - Product - Camshaft / Camshaft / PT53
bu da pt54
Kent Cams - Product - Camshaft / Camshaft / PT54
berk sadece 290 317 kısmına takılma ph5 daha agrasif
Kent Cams - Product - Camshaft / Camshaft / PT55
kentcam PT 55 verileri- ph5 ile yakın
edittt... yanlış konuya yazmışım :D
valla ağzımız kulaklarımızda video falan düşünmedik benim gözümde newman varken pt ile başlayan hiçbir şey gerekli değil bu motora ilerde gerek duyarsak bi agrasifini takarız :D pt değil ama :) ben egzantiriğin derecesine bakmıyorum çok da önemli değil benim si da böyle bişey var derece önemsiz 0.443″ valve lift on the intake and 0.439″ exh; 252 deg duration on intake and 232 deg :icon_tup:
Konyada 13.300 - 13.500 geliyomu ne:D
geliyo abi gelmez mi :) ama tek arabadan gelmiyo