ön farlarda mı değişmiş sanki?
Printable View
ön farlarda mı değişmiş sanki?
aren farların çok yahşi :D ancak kaput benim çok hoşuma gitti nerde yaptırdın
çok fecii para harcanmıış türkiyede seninkinden temizi yapılısı varmı çok merak ediyorum...
Daha dolusu rb liler var ve AK var Antalyaya giden var ankarada 2 tane var istanbulda artcar a gelen bitane kirmizi var bikactane var :) benim arabanin guzelligi kasa suan 59000 km olmasi dashboard u goren kapi iclerini goren sasiriyo :) ucuza kacmadim herseyin en iyisini secip almaya calistim bu hafta kismetse motor indiricez motoruda gerekli gereksiz ne varsa degistirip arkamda soru isareti brakmak istemiyorum araba bitincede iyi bi rodaj asamasi geciricek sonrada kismet diyelim kisin araba yatar zaten yagmur camur gormez benim araba roll dan rolla kosturmam drag drift hicbiri icin yapmadim tamamen kendim icin keyfini almak icin arabanin esiri olmak istemiyorum :)
Hayırdır motora neoldu cemalin orda laflamıştık seninle sıfırdan kaldırmıştın bende etkilenmiştim,geçmiş olsun :(
evet geri çıkıp kaldırdığında beni silviacı yaptın nasip artık cemalin orda görüşmek üzere.
araç satıldı mı_? binebildinz mi gönül rahatlığı ile_?
bende merak ediyorm şuan bu araç ne durumda varmı proje ile ilgili bilgi
Araç Beytullah arkadaşa verildi, sanırım RB'lendi.. Ankara'da biliyorum :)
Aren daha net açıklama yapacaktır.. Bayaa bir hortlama olmuş :D
edit : daha yeni kapak şokunu atlattı bide bu arabayı hatırlatmayın sx mağduruna :D
Way beee hahahaha bahtsiz bedeviligim den yana 1 sene icinde pek birsey degismemis:D
Araci sattim Ankaradan Beytullah kankam aldi RB koydular
Ne yalan soyliyim cok pismanim keske RB leseydim turkiyede bu kasanin esi benzeri yok ysl guzel aracti AK ve YSL disinda 3 5 araba anca cikar tekrar sx alicak olsam ya YSL yi yada AK yi alirim ne gunlerdi be walla Hulkiyle onlu arkali yaralarimi destiniz :(
satılalı çok olduuu
vay be konuyu görünce aren sx'e geri mi dönüyo dedim bir an :D
Son durum..
http://g1204.hizliresim.com/w/m/4nc2k.jpg
Kanka bende gidicem ank ya beytullah bitirdiğinde benim sx le gidelim :D
araca rb25 mi konuluyor ?