Tutunmanın sadece lastikle olmadigini COK iyi biliyorum ! 245 ler le tutunuyorsa arac neden degistireceksiniz ? Camber kaster Ayariyla tutunsun ozaman ! Benim rant kavgasiylada isim Olmaz , yazdigim yazininda Garip oldugunu Hic zannetmiyorum
Printable View
Hava isinir suspansyon ayarini yaparsiniz arac suan 500 hp ise 600 hp de tutunursunuz. Basar ne dedi arac sahibi 1000 hp dedikten sonra 245 le 1000hp ruya gormeyin dedi.
Hulk cok iyi tutunuyor 0-400 suresi belli 1-2 burnout basinc acamiyosunuz. Hilminin araci 1000hp mi? Bildigim kadariyla hulk tutunabilse basinc acmak istiyor diye Hatirliyirum :)
Sen simdi 500 hp de tutunamayan bazuka 1000hp de lastik degismeden tutunur mu diyosun basarla tartisilan buydu
Kaldi ki basarla tartistiginiz lastigi degismissiniz bile daha kac takim degisicek acaba
herşeyi yaptınız hacı abi tutunmanında bi çaresini bulcaksınız elbet zevkle izliyoruz maşallahh
jant ebatlarını büyütcekmisimiz peki ?
http://i.imgur.com/FieMa.jpg
bunlar mickey thampson semi slick 4 tane almıştım dişleri iyi olan arkadan çıkanlar
cumartesi gecesi taktık ayara çıktık ordanda bursaya döndük sabah bi deneme yaptık ve bitti.ısınmadan bastığımız için olabilr.
http://i.imgur.com/4Lzm6.jpg
herkes gene ç.ok bilmiş etmiş 245 nittoları takmşlar skııntı bitmiş OLDUMU sikinti olduysa söleyin beyler bay lastik profösörleri ilk icraati görelim sona yorumları görelim gençler
artı görüldüğü üzere düz vbasmıo Ama malesef biz salağız hepiniz akıllıısınız
şanzımanı samsun daki adil abinin arabasını almıştım ondan sökmüştüm oranlarını denemek nasip olmamıştı. aldığımda 1234 takılı 5ve6 takılı diildi. 500 hp lik dişlilermiş sitesinde öyle yazıyo hilmi de demişti gerçi.
8500 dewirde
1-96
2-123
3-156
4-193
5-218
6-sanırım 245 olsa gerek
oem 5 ve 6 var bende final drive alıp oranları değiştirebilirim ama 5 ve 6 oem olacağı için
yüksek güçler düşündüğüm için riskli olacağını zannediyorum.
m factory 1 2 3 4 5 6 dişli komple satılıktır m factory kilit i de satabilirim alan kişi işini görsün diye 500 hp specli turbo typer da kullanıcak arkadaşlar 5 ve 6 oem dişliyide werebilirim.
bi arkadaşım düşünüyo o arkadaşım almazsa satılıklara ilan açıcam.
tutunma sorunum büyük ölçüde bitti bu oranlarla 2 de sarmıyorum şuan yeni alacağım şanzımanla daha yüksek basınçda minumuma inicek ALLAH nasip kısmet ederse.
not.dişli işini çözmeden basınç da açmicaz denemede yapmicaz. doğru oranları yakalamadan sawaş abinin özgünün ve bana destek olan arkadaşlarımın emeklerinin boşa gitmesini istemiyorum.
herkez birbirine dikine gideceğine neden yardımcı olunmuyor anlamış değilim. Aracın lastiğine bakılırsa kamberli basıyor buda tutunmayı büyük etkiler şu tekerleri yere 90 derece dik neden bastırmıyorsunuz hatta benim önerim 1-2 derece negatif kamber ile bastırın gaza oturunca aracın burnu kalkacak buda 1-2 derecelik pozitif kamber oluşturuyor eg lerde kafa kalktığı için 1-2 derece negatif kamber verilirse gaza oturunca kamber açısı düzelir tekerler 90 derece bakar makinada kamberler 0 derece ayarlanırsa gaza basıldığında pozitif kambere kayacak bir deneyin isterseniz
kardeşim oraya çok özel bir asfalt dökülmedi bildigin devlet karayoluna döktüğü en kaliteli asfaltı döktü :)
Konuyla alakasiz ama yazıyım merak eden arkadaşlarimiz için ,
İstanbul parkin asfalti normalde yollara dokulen asfaltla ayni ancaak;
Döküm işlemi çoooook daha kaliteli ve kontrollü . Dökümü sonrasinda düzeltmeleri yapilmis ,icindeki cakil tasi olarak tabir edersek cakil taslarinin ebatlari normal yoldakilerden farkli ayrica icindeki karisimda (halk arasinda zift dediğimiz petrol mamulleri vb.)tam ve eksiksiz .
Şöyle söylemek lazim aslinda normalde kuralina göre işlem görse yollardaki asfaltinda istanbulparktaki gibi olmasi gerekir ;) un ayni yumurta ayni ama pasta biraz farkli isin özü:D
Bilmem anlatabildimmi ...
Aynen öle otoyolda aslında öyle kanka ama müteahhit çaldığı için üzerne döktügü ziftten bu yüzden hemen aşınıyor
eger tam ve eksiksiz yaparlarsa yıllarca aşınma olmaz :)
Türk zihniyeti işte
adem hilmi boşverin birbirinizle uğraşmayı hedefi büyük tutun beni geçin kardeşim :)
100-200 bi türlü istediğimiz gibi deneyemedik. utkudaki mt lerle süre çıkartamıyorum.(çok fazla sarıyor).
drag slickslerle deneyecem ama biraz sipariş verdik onlarıda takalım, deneyecez.yanlız 1.5 olmamın dezavantajı var hilmi dragda tutunduğum şanzuman oranıyla 100 de dolduramıyorum. 130 larda doluyor 3. vites.ama farklı bi son dişli ile yeni eksantriklerimle sadece 100-200 için bi ayar yapıcam dişlilere o zaman ölçecem inşallah.tabi bide kışın binilmio benim arabada cam pencere yok biliosun :(
Abi bende de 106 107 gibi başlıyor güç gelmeye bende onun için bir formul bulucam inşallah
ama bizim esas amacımız drag oldugu için yolu umursamıyorum ben
Er meydanı Drag pisti
aynen abim işte Utku setup u bozdurtmuo bana drag için yaptık biz dior.Bzim gerçek hedefimiz düşük 10 lu bir süre yapmak çünkü şu haline nos basabilseydik yüksek 10 lu rakam çıkardı tutunma problemimiz yok 3 ve 4 de dragda
Ama zamanımız olur Allah izin verirse bi 100-200 lük deneme yapmak istiyorum bende.
Seneye inşallah abi daha zevkli şeyler olucak bende 9 u hedefliyorum
Allahın izni ile
Yapmamız lazım abi elin gevurundan neyi farklı yapıyoruz ?
adamlar hep 9 larda 600 hp ile
bizim demekki bişilerimiz eksik onlarıda adem aga dan öğrenicez işte zamanla
gevurların saniyeler daha yavaş sayıyo olmasın sakın :D :D
biz ulusal drag için yapmışık o sene.Roll bar olmadan sökemiyordun arabanı.Roll bar takınca camları komple polly carbona çevirdik.Kapılarda carbonfiber olduğu için cam takma zorunluluğu kalmadı.Yaz sıcaklarına arabada nefes alınacak nokta kalmadı hem onun için fileye döndük.hemde 1-2 kere camı uçurduk gazlarken :D En sağlıklısı böyle hem hafif hemde sağlam :icon_tup:
Tutunma problemi için lastik kaplamacılarında bulunan solüsyon var reçel gibi bir madde lastiğin yüzüne sürmenizi tavsiye ederim...
abi 2.2 l ile kaç devir cevircen bide ne gömlek kullandın
Dediğin gibi adem abi allah cc herkezin gönlüne göre versin...
Allah tabanını düz bastırsın kem gözlerden uzak olsun inşallah ...
yeni dişliler gelene kadar dışının boya işleri yeni tampon ve yan marspiyelleri flan elden geçiricez
http://i.imgur.com/BH3ty.jpg
http://i.imgur.com/k9Q9u.jpg
http://i.imgur.com/6TLAA.jpg
http://i.imgur.com/RLFIv.jpg
maşşallah süper olmuş :)
Maşallah kazasız belasız süper :)
cok iyi masallah nazarlardan korusun
on çamurluklar orjinale mi döndü?
maşallah adem abi
adem kardeşim hemen bir sual sorucam acaba akünün üzerine bir mikadan muhafaza koymayı düşünürmüsün sarma anında yada yoldakı taşların gelip zarar vermemesi için yada var ben görmedimmi acaba?