User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: HKS EVC5 Hakkında

bektas-15 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HKS EVC5 Hakkında

Arkadaşlar Hks Evc 5 hakkında kafama takılan bazı şeyler var. İyi bilen birisi özellikleri nasıl kullanacağımı anlatabilirmi acaba. Şimdiden teşekkür ederim. Hangi değer neyi ifade ediyor. Sağ ortada PEAK değeri ve Sol üstte limit değer olduğunu biliyorum. Cont. Yürüdüğümü nasıl anlarım. Hangi değer cont değeri gösterir. Max gördüğü basıncı kaydetme gibi bi özelliği varmıdır. Birde MOD Tuşunda 1.2. seçeneği biliyorum ama 3. seçenek ne işe yarar. 1. seçenekte warn değeri giriliyor. Bunu girmemin bana ne gibi bi faydası olur. Kafam karıştı aydınlatırsanız sevinirim
    GTX3582 R PROJECT 06TOT07 BUGEYE FULL RACE....................!!!

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağ en alt ta anlık basınç değerinin kpa cinsinden görürsün , hemen üstünde ise pick değerin görünür.. Warn değeri çok işine yarar , örneğin 100kpa (1 bar ) varn değeri girdiğinde , herhangibir nedenle basınç bu değerin üzerine çıktığında sesli olarak uyarır.. Cont. basınç değerini görmenin tek yolu vitesi bitirene kadar ekrandaki değeri izlemen..
    ^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)