arkadaşlar 0dan bi vosvos topluyoruz, araç günlük kullaılacağı için lpg takılacak ancak aklımıza takılan bi takım sorular var cevaplanırsa seviniriz...
öncelikle araç 1976 big 1600cc, aracın motorla ilgili hiçbir sıkıntısı yoktur tıkır tıkır çalışmakta....
kafama takılan sorun ise karbratörlü araçta lpg olayı...
karbratör olayına çok yabancı olduğum için kulaktan dolma bilgilerle lpg de rölantiyi tutturmak için filtreye bi takım bantların yapıştırıldığı ve motorun az hava alması gerektiğini duydum ve haliyle aracın üst devirlerinin öldüğünüde.... bu her durumda ve her karbiratörlü araçta rölanti tutturmak için illa olması gereken bişeymidir?
eğerki öyleyse söyle bi cihaz buldum ancak firma nereden temin edeceğimle ilgili bana ne cevap verdi nede bilgilendirdi delirmek üzereyim anlıyacağınız
http://www.propanturk.com/propane-lp...arburator.html
bunun dışında vosvos'a lpg takarken yapılması gereken dikkat edilmesi gereken bi nokta vs varmıdır? eklemek istiyeceğiniz bilgilerde varsa iyi olur teşekkürler....
birde benim aklıma gelen bi fikir var olurmu olmazmı fikrim yok....
araca normal regülatörlü(beyinli) lpg sistemi bağlıyacaz, regülatörün içinden motor yağı geçecek ve lpg o şekilde ısıtılacak....