aracımın 2 yıl garantısı var servıste sıs farlarını sordum 900tl gıbı bı rakam soledıler acaba servıs dısı taktırırsam garantıden cıkarmı?
aracımın 2 yıl garantısı var servıste sıs farlarını sordum 900tl gıbı bı rakam soledıler acaba servıs dısı taktırırsam garantıden cıkarmı?
Kısaca elektrik tesisatıyla alakalı ne sorun çıksa, ''aaabiii sen buna müdahale etmişsin ordan etkilenmiş bu garantiye girmez'' tarzı cevaplar almak muhtemel![]()
benim mk7 nin arkasına ST spoiler almıştık elektrik kablosuna ek gerekiyordu fordda çalışan elektrik ustası geldi garantiden çıkar kabul ediyormusun dedi bu şekilde tanımlamış oluruz![]()
Valla benim arkadaşımın arabasına USB'li teyip aldık, onu taktık. garantiden çıkardılar arabayı. ne saçma bi şey, servis dışında hiç bir şey yapamıyoruz arabamıza.
sanki hiç müdahale etmesen hemencecik garanti kapsamına sokuyorlar
korkmaya gerek yok, ne kadar cevval olursan garanti sürecinden o kadar faydalanırsın..
servisle aran iyiyse sorun olmaz
ama servisle çok iyi muhabbetin yoksa ve elektrik tesisatı aku vs sis farı montajının sebeb olabiliceği herşeyden normalde garanti dışı bırakabilirler
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Eğer alacağın mal ve tesisat orjinal olursa ve faturalandırabilirsen bir sıkıntı olmaz. En azından biraz bastırırsan kabul ederler. Başıma geldi GM grubunda ondan söylüyorum.
dostum yaptırdıgın yer cok dıkkatlı davransın bundan 1 ay once a6 aracımızın sol gunduz farı arıza lanbası yaktı ve servıse goturdum sıslerde xenon takıldıgı ıcın xenon dan yapar dedıler garantı dısı bıraktılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)