Egsozun krom kısımda kararma ve kirler mevcut nasıl parlak hale gelir etkili bi çözüm yolu varmıdır. deneyip yapan eden varmı yardımlarınızı bekliyoruz.
cift falan denedik nafile krom kararmış sanki
Egsozun krom kısımda kararma ve kirler mevcut nasıl parlak hale gelir etkili bi çözüm yolu varmıdır. deneyip yapan eden varmı yardımlarınızı bekliyoruz.
cift falan denedik nafile krom kararmış sanki
porçöz işe yarayabilir ünideyken çaydanlıklara bi girişiyorduk sıfır gibi oluyordu ama lastik eldiven kullanın uygularken elden zor çıkıyor eksozda da işe yarar diye düşünüyorum.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
zamanla olacak seyler kople kromsa neyapılır nette birsürü fikir var ama eger kaplama ise yapıalcak bişey yok ama 3000 lık sulu zımpara ıle zımparalayıp saglam bi pasta v cila ile bi dene istiyosan tipomda kople krom olarak aldıgım(sonradan kaplama oldugunu ogrendıgım) asa jantlarım ıcın aldıgım parlatıcı vardi adını hatırmıyorum beyaz bır kutuda ustunde yaslı gozluklu bı adam vardi ?
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
aslında baktım krom ve nklaj parlatıcı varmış 3.5 4 arası bişemiş fiyat o yazıyodu sonra seyretilmiş sirke ve nemli beze ve un gibi değişik şeyler![]()
sen temiz 3000 lık zımparayı vur sulu sonra tertemız bı pasta ve cila çek yeni gibi oalcaktır ama yanık uclumu ?
metylanın metal parlatıcısı var mor kutuda diş macunu gibi.yapı marketlerde nalburda falan vardır.
bizim evdeki muslukları,bakır tepsileri falan tertemiz pırıl pırıl yapmıştı.
Pamukla uygulayın.
zımpara olayı tek caren eksoz bu isesulu olacak unutma ıcınede bıde bıra zpril dok kayganlassın 3000 lık de magzemecine
metal parlatıcılar var bazı nalburlarda ondan alıp pasta makinasıyla yaparsanız çok güzel olacaktır
biz kalıpları parlatmak için kullanıyoruz ...fiyatı 3-5 lira gibi bişey![]()
SENSİN.
bir zamanlar metal paraları parlatan ve seyyar satıcıların sattıgı sıvı bir madde vardı az cok ne demek istedigin anlasılmıstır sanırım bende bi miktar vardı denedim on numara parlatmıstı ismi cismi yazmıyordu bi araştır derim
SEDAN RED VTİ
pazardaki kalaycılara kalaylattırın 5 tl![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)