evet arkadaslar bılenler uygulamıs olanlar yardımcı olursa sewınırım (ozellikle erkut abi).... stage 2 lı stroker kıtlı bır d16 kac beygır olabılır.
evet arkadaslar bılenler uygulamıs olanlar yardımcı olursa sewınırım (ozellikle erkut abi).... stage 2 lı stroker kıtlı bır d16 kac beygır olabılır.
Atmosferıkmı dusunuyorsun Turbo mu?
Stoker kıt lı derken ? d16 ıcın uretılmış hazırda bır stoker kıt yok dıye bılıyorum
ama d17 krang kol ile 1.7 ye kadar yukselır sanırım.
D serisi olsun B serisi olsun artık eskı teknolojı motorlar
Neden K Serisi bir motor dusunmuyorsun ?
1.4 Civic Alıp Ilk etapda k24 Accord Motoru Ve Duz sanızman
Fıltre Headers Eksoz Ve Kpro ıle guzel bır set up yapabılrısın
Ilerde Type R Kapak yapıp set up ı gelıstırebılırsın![]()
swap yapıcagımdan dolayı degıl bı karsılastırma yapıyorumda. suzukı swıft sport 2008 model le eg si yı karsılastırıyodum da ondan
kendinmi yapacaksın yada hazır al derim prof. hazırlanmıs bir araba mesela..
d 16 motorun stroğu gayet iyi 90 mm..piston çapından kaybediyor..piston çapını limit değere alırsan 1.7 ye yaklaşır..egzantrik takılırsa biraz daha güç gelir baya keyifli olur diye düşünüyorum![]()
sebep ?
canım d16 motor 120 hpden başlar
stage 1 130 135 hp
stage 2 150 165 hp (bkz stage2 setup)
stage 3 187.4 hp(bkz stge 3 setup)
stage 4 202 hp alıyolar genelde normal yakıtla
d16 stroker için d17 krank(94.4 stroke) 78mm honlanmış darton gömlek = 1804 cc eder bu azcık daha fazla tork ve hp demektir
şu an setup gizli biçimde yapılmış az sayıda örneği var biri 76mm cbr 1000rr pistonu d17 krankla ilerliyo biri direk 1804 cc henüz bitirip süre yapmadılar ben de takipteyim sen kaç hp ya da süre peşindesin söyle ben setup yazarım![]()
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)