ofis olarak her sene yılbası kutlamaları yapıyoruz.bu senede mekan arastırmasına basladık.önerilerinizi bekliyorum![]()
ofis olarak her sene yılbası kutlamaları yapıyoruz.bu senede mekan arastırmasına basladık.önerilerinizi bekliyorum![]()
Biz ofis olarak 16 aralıkta yılbaşı yemeği vereceğiz sardunya fındıklıda oldukça nezih bir yer ve güzel![]()
ofis kaç kişi bilmiyorum ama ;
geçmiş yıl boğazda gemide kutlamıştık seyir halinde ,boğazdaki mekanların önünden geçerken insanlar mekanlarda eğlenmeyi bırakıp sizin eğlenmenizi izliyorlar falan değişik oluyor,
keza boğazın atmosferi harika oluo bilirsinizki.
güzel ve erken pazarlıklarla mağkul rakamlara çözülebilir diye düşüüyorum.
gcnteklif in bi kampanyası var tekne partisi olarak.85 TL bilet ve sınırsız yerli içki.düşünülebilir![]()
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Kumkapida bir balik restorani dusunursen kisi sayisi belirt bana ayarliyim guzel bir fiyat alkollu..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
yılbası gecesi degil son hafta dusunuluyo eglence.yarın ve ertesi gun en gec karar vermemiz gerekicek. o yuzden ne kadar cok alternatif toplarsam o kadar iyi olur![]()
otellerin atmosferi belli umulmadık bişi sadece sunucunun esprisi,eğlendirme kapasitesi, organizatörün kabiliyeti veya x konuğuyla sınırlı.. ha sadece servis ve alınası içecek ve yiyecek kalitesi düşer yada artar bulunan ismin altında.tecrübeyle sabittir buda ..
değişiklik arıosanız eğer boğaz turu dışında ;
kartepe veya kartalkayaya çıkın bence 8 yada 10 kişilik bi grup hazırlasın ortamı düzgün olan kısmında mevkilenin;
kartalkaya 11. km lerden sonra güzeldir,kartepeyse 5. km den sonra tümüyle manzara otele varana dek 80 kişinin eğleneceği bi alan zor olsada kartepede ;
yiyecekler ateşler mangallar vs
(kartepede kar yoktur sanmıyorum çıkmadım bu sene ama olsada tatmin etmez sanmıyorum kartalkaya olası muhtemel şu zamanda)
olası alternatiflere bi kaç ek daha..
walla bızım otele gelın kapatın otelı dıcem ama max 50 kısı fln alabılıoruz..
Wineport Lodge Ava | Ana Sayfa
somınelı restaurantımızda gruplara ozel olarak..askam gala yemegi menusu
wineport corba
Scilia pie
Akdeniz yesıllikleri salatası
Ana yemek secenklerimiz
Demiglace soslu Antrıkot
Tavuk Fajita
Izagara levrek balıgı
Cikolatalı Sufle
.....
askam gıtarist Korhan ve solist İlayda esliginde canlı muzık
ates basında sıcak sarap
gece bıtımı sucuk ekmek
ates basında fasıl
gece goksu nehrınde adrenalın turu..
kısı bası fıyat cok makul tuttuk menu ve ıcecekler ucrete tabıdır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)