Arkadaşlar, çok yakın bir arkadaşımın iki hafta içinde erkek bebeği oluyor, kendisinin audi a6sı var arabasına bir baby on board tarzı asmalık bişi arıyorum ama orjinal bir şey olmalı.
bilen gören yapan eden var mı ?
Arkadaşlar, çok yakın bir arkadaşımın iki hafta içinde erkek bebeği oluyor, kendisinin audi a6sı var arabasına bir baby on board tarzı asmalık bişi arıyorum ama orjinal bir şey olmalı.
bilen gören yapan eden var mı ?
Bu arabada bebek yapmak için çalışılıyor gibisinden vardı bi tane onu nerden bulabiliriz![]()
Everyday I ** çapuling...
koçtaş, praktiker, gibi yapı marketlerdede var![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
işte o standart olanlardan değil de biraz daha az bulunur bir şeyler bakıyorum, e bay ukden bulsam güzel bir şey yetişirmi acaba ya kirismıs ayağına sallamazlar inşallah![]()
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...39336998_n.jpg
sitede sticker yapan kişilerle irtibata geç abi![]()
Biraz araştırdım E-bayda bunu bulabildim.bence çok güzel ve farklı
Baby On Board Sign Decal Sticker Free Shipping | eBay
Tolga Say.
Project01 Garage
bendekinde arabada bebek var dio yanındada 90-60-90 hatun çok sexy bi şekilde bakıyoyenge sorun yapabilir bence
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Baby on board sitrikırı bende arıyorum ama taş bebek logolu bişey lazımNasıl bulabilirim ondan ? Zamanında tuningturkiye vermişti hala gözüm onda
![]()
ben yurt dışında görmüştüm " baby on hood " yazısı altında iki hatun bacağı arasından ek civic kaputu görünüyordu![]()
livin' on the edge
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)