bu araba benim rakiplerimden baskı balatamın gelmesini beklıyo kendisi 1.6ies su ekrana gore sag tarafta direksiyon pompasının oldugu yerde siyah bi kutu var onun hakkında bilgisi olan var mi ? güzel bilgiler için simdiden tskler techturkeyy
bu araba benim rakiplerimden baskı balatamın gelmesini beklıyo kendisi 1.6ies su ekrana gore sag tarafta direksiyon pompasının oldugu yerde siyah bi kutu var onun hakkında bilgisi olan var mi ? güzel bilgiler için simdiden tskler techturkeyy
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
oyle acıktamı olur ?? lpg ıle ılgılı parcalar ??
bende ayrıyeten konturol unıtesı felan sandım bı an tırstım cok ıddalı konusuyodu sahıbıde ...
o zaman sıkıntı yoken kısa zamanda videolar gelıyo
![]()
tüp beyni gibi ama
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
emin olmamakla birlikte, uygun karışım sağlanırsa lpg benzini alt edebilir. Sanırım lpg nin yanma ısısı ve patlama bişeyleri daha yüksekti![]()
tup beynı deıl o tup beynıyse enjektorlerı nerde bu arabanın lpg oldugunu sanmıorum best servısın getırdıgı ecopower kutucuklarıa benzıor o2 sensorunden ynıd ıellerdekı powerbox gıbı ıse yarayan zımbırtıya benzıor ieslere olmayan dıyen arkdaslar ıcın mersınde yakın bır arkadsım yaptı gayette ıı oldu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)