Arkadaşımızın cooper s aracımızı bakım yaptırmak ve de biraz hızlandırmak için iyi usta arıyoruz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ....
Arkadaşımızın cooper s aracımızı bakım yaptırmak ve de biraz hızlandırmak için iyi usta arıyoruz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ....
İstanbul ise eyer r53 r 56 farketmeksizin bakıma a.y.n. auto yusuf ustaya götürebilirsin forumdanda bir çok arkadaşın tercihidir hızlandırma için zaten yapılcakalr belli egzos için iskender yazılım için ecufast gidebiliceğin servisler
Yektayı aradiğimda oraya yönlendirmişti. Ondan tekrar öğreniriz olmadi rica ederiz ilgilenir Serkanlarla söylemişti zaten ben olmasam bile yönlendiririm diye.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Kesinlikle A.Y.N Yusuf Erdeme git hem bmw miniden cok iyi anliyo hem insan olarak cok duzgun ve eli cok temiz hakkini alir fazlasiyla isi olmaz bende oraya gidiyorum ve bircok arkadasimida tanistirdim hepsi cok memnun ve duacilar adim Aren selamimi soylesen yusufa yeter![]()
AYN 'yi bende tavsiye diyorum kesinlikle.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)