Arkadaşlar aracıma marşpiyel aldım ankara otosporttan...İstanbulda montajını yaptırabileceğim güvenilir bir yer varmıdır..Avrupa yakasında olursa daha iyi olur...Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar aracıma marşpiyel aldım ankara otosporttan...İstanbulda montajını yaptırabileceğim güvenilir bir yer varmıdır..Avrupa yakasında olursa daha iyi olur...Şimdiden teşekkürler...
1 kere deneyip kendin yaparsan hem zevk alırsın hem bidaha dışarda yaptırmazsın siyah silikonu basıp yapıştırıyolar genelde kaliteli çift taraflı bantla yapıştırabilirsin.
valla hiç el becerım yoktur kesın elıme yuzume bulaştırırım o yuzden yardım istiyorum açıkçası![]()
Valla arkadaşlarımda araba konularına çok uzak maalesef...Kesın guvenılır bır yer bulmam lazım ama...
aksesuarcıların cogu yapar aksarayda falan
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Kaportacılaramı gıtmem lazım arkadaşlar ?
Custom Works
(0537) 705 06 87 Ramazan Usta
Florya pakten Mutlu sanayi sitesinde Fiberci Ramazan diye sorun gösterirler giriş katta.
Arkadaşlar bır yer buldum montaj ıcın yalnız yarın cok yagmur yagıcak dıyorlar montaj sonrası bır sorun olurmu ?
silikonla montaj yapilacak buyuk ihtimal, yagmursuz havada montaj yaptirmak bence daha saglıklı olur...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
butun ısımı gucumude ayarladım of off![]()
Marşpiyelı takdırdım yalnız bazı yerleınde govdeyle arasında boşluk kaldıı yapan usta işinin ehli değildi maalesef...
Arabam beyazz o boşluk kalan yerlere beyaz sılıkon sursem nasıl olur arkadaşlar ? Yada daha başka ne yapabılırım ?
O aralara macun sürüyorlar aracın ile bütünleşsin diye. Malesef bazı parçalar direk uymayabiliyor onunda çözümü o macun.
Arkadaşlar durum bu valla dunden berı moralım çok bozuk nası kapatabılırız o aradakı boşlukları...![]()
olur beyaz sılıkonda temız guneslı bı havada cek ama kurumasını beklee toz olursa cook berbat olurraslında onlarda bısey yok yandan bellı olmaz bılee ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Black model valla benım gozume çok feci takılıyor ben anlamadım nası olur bu iş, işi bu olan tunıng fırmasında yaptırdım montajı bırde :S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)